Ne-a fost luată cu asalt redacţia ziarului!
Foto: Foto Alina Șerban

Ne-a fost luată cu asalt redacţia ziarului!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Munca de jurnalist a fascinat întotdeauna. Nu sunt puţini cei care visează să intre într-o redacţie şi să vadă cum se desfăşoară o zi din viaţa unui om de presă. Asta au făcut şi câţiva elevi de la Şcoala Gimnazială nr.28, care ne-au călcat pragul săptămâna trecută.

Elevii, însoţiţi de doamna profesoară Eugenia Stancu, ne-au făcut o vizită la redacţia ziarului, dorind să afle mai multe despre ce înseamnă să fii jurnalist şi să redactezi articole.

Aceştia au descoperit care este traseul pe care-l are ziarul până la publicarea sa efectivă., dar şi cum sunt organizaţi redactorii pe diferite departamente pentru a le facilita munca. Curiozitatea şi setea de cunoaştere le-au fost satisfăcute pe deplin atunci când redactorii le-au răspuns la câteva întrebări pe care elevi le pregătiseră cu grijă încă dinainte de întâlnire.

Elevii au putut vizita şi redacţia, pentru a vedea exact unde iau naştere ştirile şi unde se întorc reporterii şi redactorii pentru a pune cap la cap informaţiile adunate de pe teren.

Încântaţi peste măsură de ceea ce au descoperit, copii au promis că vor scrie şi ei articole şi că vor încerca să încropească un ziar al lor, unde să exerseze meseria de jurnalist.

Citit 2072 ori Ultima modificare Luni, 03 Aprilie 2017 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.