Ce a făcut un hoţ din Galaţi după ce a dat o spargere într-o vilă

Ce a făcut un hoţ din Galaţi după ce a dat o spargere într-o vilă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O tânără din Galaţi şi-a găsit bunurile de preţ la mai multe case de amanet, după ce locuinţa i-a fost vizitată de un hoţ, pe timpul nopţii. În dimineaţa unei zile de la jumătatea lunii aprilie, femeia  a descoperit că în casa ei pătrunseseră musafiri nepoftiţi, accesul fiindu-le facilitat de un geam lăsat deschis. Din locuinţă lipseau numai bunuri de valoare, respectiv patru ceasuri de mână, trei telefoane mobile, 200 de grame de bijuterii de aur şi suma de 800 de lei. Păgubita a sunat imediat la poliţie şi a reclamat spargerea, poliţişti reuşind să dea urma bunurilor furate şi a principalului suspect.

"În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 28 ani, din Galaţi. Poliţiştii au stabilit că bunurile sustrase au fost amanetate la mai multe societăţi de profil, acestea rămânând în custodia firmelor, până la finalizarea cercetărilor", a precizat ag. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 10614 ori Ultima modificare Joi, 11 Mai 2017 16:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.