Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

O tânără din Galaţi şi-a găsit bunurile de preţ la mai multe case de amanet, după ce locuinţa i-a fost vizitată de un hoţ, pe timpul nopţii. În dimineaţa unei zile de la jumătatea lunii aprilie, femeia  a descoperit că în casa ei pătrunseseră musafiri nepoftiţi, accesul fiindu-le facilitat de un geam lăsat deschis. Din locuinţă lipseau numai bunuri de valoare, respectiv patru ceasuri de mână, trei telefoane mobile, 200 de grame de bijuterii de aur şi suma de 800 de lei. Păgubita a sunat imediat la poliţie şi a reclamat spargerea, poliţişti reuşind să dea urma bunurilor furate şi a principalului suspect.
"În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea furtului, un tânăr de 28 ani, din Galaţi. Poliţiştii au stabilit că bunurile sustrase au fost amanetate la mai multe societăţi de profil, acestea rămânând în custodia firmelor, până la finalizarea cercetărilor", a precizat ag. Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citit 10187 ori Ultima modificare Joi, 11 Mai 2017 16:52

2 comentarii

 • postat de Ady Joi, 11 Mai 2017 19:29 Link la comentariu
  0
  30

  Dati poza si numele infractorului sa stie lumea de cine sa se fereasca.

  Raportează
 • postat de Azi, consultație gratuită Joi, 11 Mai 2017 17:44 Link la comentariu
  2
  22

  I-au și explicat polițiștii cum își va recupera bunurile? Amanetul până una alta este dobânditor de bună credință..... Deși ăla care le-a lăsat, numai meclă de proprietar de ceasuri și bijuterii nu avea. Le răscumpără și dacă are timp și chef și bani se judecă cu patronii amaneturilor, TĂINUITORI de altfel. Felicitări poliției în orice caz!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.