Record de amenzi. Aproape 400 de pietoni, "arşi" pentru neglijenţă în câteva zile
Foto: Foto: Marius Prisacariu

Record de amenzi. Aproape 400 de pietoni, "arşi" pentru neglijenţă în câteva zile
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii au pus tunurile pe pietonii neglijenţi, nu mai puţin de 395 de gălăţeni care au fost prinşi traversând neregulamentar fiind amendaţi în ultimele şapte zile. Pietonii sunt cei mai numeroși participanţi la trafic sancţionaţi pentru abateri rutiere pe raza judeţului, ei fiind urmaţi de şoferii vitezomani, în număr de 392. Nici cei care nu obişnuiesc să poarte centura de siguranţă nu au fost puţini, 96 primind amenzi, la fel ca şi 18 conducători auto prinşi în stare de ebrietate. 28 de şoferi au fost sancţionaţi pentru neacordare de prioritate, iar 59 au avut de plătit pentru că nu aveau actele la ei. Valoarea totală a celor 1.214 amenzi depăşeşte suma de 255.000 de lei, 99 de şoferi pierzându-şi, temporar, şi carnetele de conducere. În şase situaţii, întâlnirile dintre cei care au nesocotit Codul Rutier şi poliţişti s-au soldat cu dosare penale, patru pentru conducere fără permis şi două pentru şofat în stare de ebrietate.

Citit 4151 ori Ultima modificare Luni, 15 Mai 2017 18:39

2 comentarii

 • postat de vasea
  Marți, 16 Mai 2017 13:26
  Si cate amenzi s-au dat pentru expresii triviale, exprimate cu o deosebita intonatie si asculate cu bucurie de public, expresii prin care se doreste destinatarilor cu generozitate ce-i drept, multe calatorii spre origini sanatoase s-au spre alte destinatii promiscue.
  Numai de bine fericitilor primitor de aceste "laude".
  0
  4
  Raportează
 • postat de TOVARASI MILITIENI :
  Marți, 16 Mai 2017 09:25
  Si cate amenzi ati aplicat , nesimtitilor care isi parcheaza masina pe TROTUARUL DESTINAT PIETONILOR , CATE MASINI ATI RIDICAT ?!...Aud ?
  4
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.