ESTE OFICIAL. Încă o MINIVACANȚĂ pentru bugetari

ESTE OFICIAL. Încă o MINIVACANȚĂ pentru bugetari
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE | Bugetarii vor avea o minivacanţă de cinci zile între 1 şi 5 iunie, Guvernul a aprobat, joi, 18 mai, o Hotărâre potrivit căreia şi ziua de 2 iunie va fi liberă. Executivul a luat decizia de a da liber bugetarilor pe 2 iunie pentru a se face o ”punte” între mai multe zile libere nelucrătoare declarate prin lege. Astfel, ziua de 1 iunie este declarată sărbatoare legală. Urmează 2 iunie, iar 3 şi 4 iunie sunt sâmbătă şi duminică. Ziua de 5 iunie, luni, este tot o sărbătoare legală nelucrătoare - cea de-a doua zi de Rusalii. Parlamentul a decis în octombrie 2016 ca 1 Iunie, Ziua Copilului, să fie zi liberă nelucrătoare, cu scopul de a îmbunătăţi relaţia dintre copiii şi părinţii din România şi de a-i determina pe părinţi să petreacă timp de calitate împreună cu cei mici, a relatat mediafax.ro.


Guvernul le face cadou angajaţilor din sistemul bugetar încă o minivacanţă, în perioada 1-5 iunie. Executivul va adopta în şedinţa de joi, 18 mai, o hotărâre prin care va lega zilele nelucrătoare, declarate prin lege, de Ziua Copilului şi cele de Rusalii.

Astfel, Guvernul va declara ziua de 2 iunie liberă. pentru a lega ziua de 1 iunie - Ziua Copilului, care este liberă începând din acest an, şi 5 iunie - Rusaliile, de asemenea declarată liberă prin lege, au afirmat, pentru News.ro, surse guvernamentale.

Citit 5831 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.