Jurnaliştii ştiu să mânuiască foarte bine şi pistolul
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Jurnaliştii ştiu să mânuiască foarte bine şi pistolul
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Miercuri, 17 mai, la Cupa Presei la tir, eveniment organizat de Poliţia Locală, jurnaliştii gălăţeni au dovedit că ştiu să mânuiască şi pistolul, nu doar pixul. Oamenii legii şi-au lăsat pistoalele din dotare în mâna jurnaliştilor, care şi-au arătat măiestria în tras la ţintă cu câte zece gloanţe. Cum unii dintre noi eram la prima experienţă de acest gen, poliţiştii au pus la bătaie şi cinci gloanţe de încălzire. După ce toată lumea a tras la ţintă, organizatorii au tras şi ei linie şi au anunţat câştigătorii, pe categorii.

Astfel, la băieţi, locul întâi a fost adjudecat de colegul nostru de la "Viaţa liberă", Ovidiu Amălinei, urmat de Ionuţ Mocanu, operator DIGI24, pe locul al doilea, şi Alex Coman, operator la TV Galaţi, pe locul al treilea.

La fete, locul întâi a fost ocupat de Nicoleta Rogojină, urmată de Mirela Aur, ambele de la Monitorul de Galaţi, iar locul al treilea a fost adjudecat de subsemnata.

Toţi ceilalţi jurnalişti au primit diplome de participare şi felicitări din partea conducerii instituţiei gazdă.

Cupa Presei la tir a fost unul dintre evenimentele organizate cu ocazia zilei Poliţiei Locale. Urmează, pe 19 mai, de la ora 10,00, la Teatrul Muzical Nae Leonard, vernisarea unei expoziţii de pictură şi sculptură, artiştii fiind chiar doi poliţişti locali gălăţeni.

Citit 2068 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Mai 2017 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.