Care este ROCHIA DE OCAZIE potrivită pentru fiecare femeie?

Care este ROCHIA DE OCAZIE potrivită pentru fiecare femeie?
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Atunci când căutarea unei rochii este realizată fără a şti cu exactitate care anume ar fi o soluţie potrivită, indiferent de ocazie, şansele ca rezultatele să fie cele dorite sunt destul de scăzute. O rochie de ocazie aleasă cu grijă va reuşi întotdeauna să mascheze eventualele defecte şi să scoată în evidenţă trăsăturile frumoase ale femeilor. Atât femeile scunde, cât şi cele foarte înalte întâmpină dificultăţi atunci când sunt puse în postura de a alege modelul potrivit de rochie. Cu cât evenimentul este mai mare şi important, cu atât mai dificil este pentru acestea să găsească o rochie cu adevărat potrivită.

Unele modele sunt prea lungi pentru femeile scunde, altele sunt prea largi. Pentru a avea siguranţa că nu se înclină spre nici o extremă, experţii în modă DyFashion oferă câteva detalii folositoare pentru alegerea rochiei potrivite de ocazie. De altfel, în cadrul magazinului online dyfashion.ro sunt disponibile cele mai deosebite colecţii de rochii de ocazie pentru toate femeile, indiferent de înălţimea acestora.

Cum trebuie aleasă rochia de ocazie pentru o imagine de excepţie?

Trebuie menţionat încă de la început faptul că indiferent dacă o femeie cântăreşte mai mult sau mai puţin, asta nu înseamnă că nu va putea să strălucească într-o rochie potrivită de ocazie atunci când chiar îşi dă interesul în acest sens.

Un lucru este cert şi anume că proporţiile corpului, precum şi formele acestuia pot fi încadrate perfect în modelul potrivit de rochie. Adevărata problemă constă în identificarea vestimentaţiei potrivite pentru o bună proporţionalitate în raport cu înălţimea.

Pentru început, trebuie să se cunoască cele mai potrivite nuanţe, pentru că de acest aspect depinde feminitatea pe cate o va denota o ţinută de ocazie. Atât timp cât există armonie între acestea şi trăsăturiprecum culoarea ochilor sau a părului, este imposibil ca respectiva femeie să nu atragă toate privirile din jur.

Spre exemplu, rochiile închise la culoare nu sunt cele mai potrivite pentru femeile mici de înălţime sau cel puţin nu cele lungi, pentru că par să le absoarbă cu totul şi să dea impresia că par mai mici decât sunt. Cu puţină culoare însă, lucrurile vor prinde contur. Atât formele, cât şi celelalte dimensiuni vor fi subţiate şi înălţate, oferind astfel imaginea unei adevărate dive.

O rochie de ocazie care pentru cele mai multe femei ar putea părea banală, pentru cele care ştiu să aprecieze cu adevărat rafinamentul unei piese vestimentare deosebite ar putea reprezenta soluţia ideală pentru o petrecere. Un rol important în întregirea ţinutei îl joacă atât încălţămintea şi poşeta, cât şi accesoriile potrivite.

Imprimeurile - sunt sau nu permise acestea atunci când vine vorba despre rochia de ocazie?

Deşi multe dintre cele care au atins deja o vârstă sunt de părere că rochiile cu imprimeuri nu reprezintă nicicum o variantă, lucrurile par să stea cu totul diferit în realitate. Acestea nu ar trebui să reprezinte nicicum un subiect tabu, nu când de cele mai multe ori devin soluţia ideală. Desigur, sunt anumite imprimeuri care chiar nu oferă bun gust unei ţinute şi trebuie evitate, însă asta depinde de la persoană la persoană.

Spre exemplu, femeile înalte ar putea purta fără probleme o rochie în dungi verticale sau oblice, pe când in cazul celor mici de înălţime nu ar face decât să creeze impresia că sunt cu mult mai mici decât în realitate. Exemplele pot fi nenumărate. O femeie cu ochiul format îşi va da mereu seama dacă un anumit model i se potriveşte sau nu, şi când nu poate să facă distincţia, modelele simple vor fi întotdeauna o alegere la îndemână.

Magazinul DyFashion îşi întâmpina clientele cu o diversitate de modele, astfel încât atât femeile înalte, cât şi cele mai mici de înălțime să găsească soluţia pentru a străluci într-o rochie de ocazie deosebită. Cele interesate pot intra pe site-ul mentionat pentru cele mai convenabile preţuri.

(P)

Citit 4148 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 00:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.