Acum, se poate circula spre Uzina de Apă. Traficul a fost reluat

Acum, se poate circula spre Uzina de Apă. Traficul a fost reluat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Circulația rutieră a fost reluată pe segmentul cuprins între sensul giratoriu de la Grădina Botanică și sensul giratoriu din Micro 21, de la intersecția bulevardului Dunărea cu strada Stadionului, au anunțat autoritățile. Societatea Apă Canal a finalizat, în cursul zilei de vineri, lucrările de readucere la starea inițială a carosabilului în zona căminului-nod hidraulic din strada Prelungirea Saturn, vis-a-vis de IVAS, fapt pentru care, începând cu orele 16,00 s-a reluat circulația rutieră între sensul giratoriu amplasat la intersecţia bulevardului Marea Unire cu strada Saturn şi sensul giratoriu amplasat la intersecţia bulevardului Dunărea cu strada Stadionului”, au transmis reprezentanții operatorului de apă rece și canalizare.

Reamintim ca blocarea traficul rutier pe segmentul de drum din zona Uzinei de Apă nr. 2, cu devierea traficului către o rută ocolitoare, fusese anunțată, la demararea lucrărilor, pentru perioada 22.05.2017 - 28.05.2017.

Mulțumim participanților la trafic, care au înțeles necesitatea blocării circulației în zonă pentru executarea lucrărilor de reparații la sistemul de alimentare cu apă potabilă al municipiului Galați”, a transmis Apă Canal.

Citit 5418 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2017 10:48

5 comentarii

 • postat de Adrian
  Luni, 29 Mai 2017 08:25
  Carosabilul nu a fost readus la starea initiala nici pe departe.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Terente
  Duminică, 28 Mai 2017 17:37
  Profit de aceasta noua " isprava edilitara", ca sa revin asupra unei proxime intentie de refacere a bordurilor de prin oras. Ce s-a facut cu cu vechile borduri din granit scoase pe vremea lui Nicolae, borduri care si-au dovedit perenitatea data de rezistenta lor deosebita in timp. De ce nu apar anchete privind aceasta proasta decizie care se reflecta in buzunarele cetatenilor, de ce nu avem vinovati si mai ales de ce se continuua a se face lucrari de mantuiala in orasul Galati?
  0
  4
  Raportează
 • postat de rpd
  Duminică, 28 Mai 2017 14:31
  "Societatea Apă Canal a finalizat, în cursul zilei de vineri, lucrările de readucere la starea initială a carosabilului"
  Va recomad sa reduceti viteza cand treceti peste zona in care s-a lucrat, pentru ca reparatia aceea facuta in bataie de joc e departe de a se numi "reducere la starea initială a carosabilului".
  1
  6
  Raportează
 • postat de Zola
  Duminică, 28 Mai 2017 09:27
  Halala refacere a carosabilului! vreun indicator de calitate, ceva? Nuuuuuuu exista asa ceva! Hai Dorele sa asfaltam cu mana ca aici la Galati se poate! :)))))
  1
  2
  Raportează
 • postat de IC
  Duminică, 28 Mai 2017 06:44
  Felicitari acelora care au realizat interventia , au reusit sa reia alimentarea cu apa cu peste 6 ore inainte de termenul programat . Apropo ,oare nu vor putea sa asigure si pe timpul noptii o presiunie normala la etajul 4 al blocurilor cu ciiinci nivele (Micro 19 de ex.) . Am sperat ca prin marirea diametrului racordului ,atunci cand am trecut pe racord individual ,voi micsora pierderile , sperante desarte ,se pare ca noaptea se c-am opresc pompele ???????????????
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.