Acum, se poate circula spre Uzina de Apă. Traficul a fost reluat

Acum, se poate circula spre Uzina de Apă. Traficul a fost reluat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Circulația rutieră a fost reluată pe segmentul cuprins între sensul giratoriu de la Grădina Botanică și sensul giratoriu din Micro 21, de la intersecția bulevardului Dunărea cu strada Stadionului, au anunțat autoritățile. Societatea Apă Canal a finalizat, în cursul zilei de vineri, lucrările de readucere la starea inițială a carosabilului în zona căminului-nod hidraulic din strada Prelungirea Saturn, vis-a-vis de IVAS, fapt pentru care, începând cu orele 16,00 s-a reluat circulația rutieră între sensul giratoriu amplasat la intersecţia bulevardului Marea Unire cu strada Saturn şi sensul giratoriu amplasat la intersecţia bulevardului Dunărea cu strada Stadionului”, au transmis reprezentanții operatorului de apă rece și canalizare.

Reamintim ca blocarea traficul rutier pe segmentul de drum din zona Uzinei de Apă nr. 2, cu devierea traficului către o rută ocolitoare, fusese anunțată, la demararea lucrărilor, pentru perioada 22.05.2017 - 28.05.2017.

Mulțumim participanților la trafic, care au înțeles necesitatea blocării circulației în zonă pentru executarea lucrărilor de reparații la sistemul de alimentare cu apă potabilă al municipiului Galați”, a transmis Apă Canal.

Citit 5585 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Mai 2017 10:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.