Un tânăr beat a furat o maşină şi a plecat la plimbare. Ce a urmat

Un tânăr beat a furat o maşină şi a plecat la plimbare. Ce a urmat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un tânăr de 19 ani din Cuza Vodă este autorul unei boacăne greu de egalat, care ar putea să îl coste câţiva ani de puşcărie. Băiatul este acuzat că, săptămâna trecută, a pus la cale un plan care s-a terminat cât se poate de prost, atât pentru el, cât şi pentru un consătean de 61 de ani, care obişnuia să îşi ţină maşina parcată în faţa porţii. Profitând că bărbatul lipsea de acasă, tânărul a luat autoturismul în noaptea de 25 mai, după ce a băut, şi a plecat la plimbare. La Smârdan a făcut accident şi a dus autoturismul într-un service din Galaţi, gândindu-se că proprietarul nu avea cum să-i dea de urmă. Trei zile mai târziu, planul i s-a năruit, pentru că sexagenarul sosit acasă a constatat că îi dispăruse maşina şi a alertat poliţia. Oamenii legii au găsit autoturismul la centrul de reparaţii şi aşa au mers pe firul poveştii, ajungând la hoţ. Acesta este cercetat acum pentru furt şi conducere sub influenţa alcoolului. 

Citit 1542 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2017 18:32

3 comentarii

 • postat de Aad
  Marți, 30 Mai 2017 16:32
  Dar de unde stim ca era sub influenta alcoolului? Din declaratia lui? In mod normal ar trebui pedepsit pentru furt si pentru daunele cauzate de accident, conducere fara asigurare sau fara permis (daca e cazul) dar nu poti (ne convine sau nu, asta e cu statul de drept!!) sa-l acuzi "pe propria raspundere". Da, te poti orienta pe cercetari si cautare de probe din declaratiile lui, dar nu sa-l condamni fara probe! Un avocat poate sa-l scape usor de acuzatia cu alcoolul. Cel putin asa mi se pare mie normal, cam asa se procedeaza in mai multe tari. Altfel, putem sa ne amintim cum pe vremuri, cei arestati isi "marturiseau" nelegiuirile sau necredinta, blasfemia, tradarea si uneltirile, si erau aruncati pe rug , in gulag sau la canal. Nu prea vrem asta.
  0
  0
  Raportează
 • postat de BOACANA !
  Marți, 30 Mai 2017 11:11
  In loc de ,,un tanar care a facut o boacana'' ... ar fi fost mult mai fericita exprimarea : UN INFRACTOR CARE A COMIS O SERIE DE INFRACTIUNI !!!
  ,,Boacana'' se spune atunci cand iti versi cafeaua din ceasca pe tine ... si nu cand furi o masina...conduci fara permis...beat la volan...faci accident...fugi de la locul accidentului...
  (...)
  0
  8
  Raportează
 • postat de Titi
  Marți, 30 Mai 2017 06:33
  Pai cum sa faca puscarie cind cel de la Tulucesti i sa dat cu suspendare incurajind astfel furturile de masini sau conducind beti la volan facind victime si atunsi o sa spuna care-i diferenta intre ce-a facut cel de la Tulucesti si ceilalti cu driomful in singe?
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.