Pe urmele lui Alice

Pe urmele lui Alice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Viaţa liberă” şi Editura Humanitas te invită la lectură *

Clare Naylor a debutat în literatură, în 1997, cu romanul Love: A User`s Guide (Dragostea: Ghid de utilizare), care a făcut senzaţie şi i-a adus un contract pentru alte două cărţi, în valoare de 120 000 de dolari.

Printre cele mai cunoscute romane ale sale se numără The Second Assistant (2004) şi The First Assistant (2006), ambele în colaborare cu Mimi Hare. Clare Naylor este scenarista comediei romantice Accidental Husband (2008) cu Uma Thurman şi Colin Firth.

Acum, Clare Naylor revine în atenţia cititorilor cu romanul „Pe urmele lui Alice”. Romanul propus de „Viaţa liberă” şi Editura Humanitas descrie viaţa lui Alice, care îşi ia lumea-n cap şi sare-n primul avion spre însoritul Los Angeles, ademenită de o slujbă glam ca PR al starurilor, o garderobă de designer şi un bronz ca din reviste. Alice ia această decizie după ce şi-a pierdut jobul, iubitul şi apartamentul din Londra - toate într-o săptămână.

Însă Oraşul Îngerilor e plin de ispite şi, pe lângă rochiile Donna Karan şi pantofii brănduiţi, Alice se pricopseşte cu cel mai şic accesoriu: un tip necunoscut care-i lasă scrisori pe prag.

Fotomodelele cu siluete de vis şi actriţele care bat cluburile în căutare de bărbaţi superbi sunt înnebunite de gelozie: să fie un obsedat periculos sau romantismul n-a murit, iar Alice are un admirator secret?

Cartea a primit critici favorabile din partea ziarelor internaţionale. Cei de la Publishing News spun că e un roman "Delicios, sexy, amuzant." "Chiar dacă Alice se ascunde în sclipitorul Los Angeles, Ţara Minunilor de pe Coasta de Vest, dragostea va şti să o găsească." (Publishers Weekly)

Cartea se găseşte în librăriile Humanitas la preţul de 29 lei, dar cu ziarul nostru de luni ea poate fi achiziţionată la un preţ special de doar 8 lei.

Citit 1279 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.