Răzbunare pe internet

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Site de informaţii utile în Ungaria: Jurnaliştii români din Ungaria, sătui să se mai plângă autorităţilor din ambele ţări că munca lor nu este î

îndeajuns sprijinită, pentru păstrarea identităţii etnicilor români din Ungaria, vezi cazul publicaţiei Foaia Românească care, după 60 de ani de apariţie, riscă să fie suprimată pe motive etnice, au pus la cale un site de ştiri adresat tuturor cititorilor de limbă română din lumea întreagă. Cu ajutorul internetului ei se răzbună pe indiferenţa cu care au fost trataţi. Adresa este: http://stiridinungaria.blogspot.com/.

* Concurs de poezie "Grigore Vieru": Tinerii poeţi până la 30 de ani, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România sau ai altor uniuni de creaţie şi care nu au volume individuale publicate se pot înscrie până pe 20 septembrie la Concursul de poezie „Grigore Vieru", care se desfăşoară în cadrul Festivalului Internaţional omonim ce va avea loc în perioada 9-12 octombrie, la Iaşi şi Chişinău.

* Hram la biserica din Laval: Biserica ortodoxă română „Naşterea Domnului" din Laval va sărbători duminică, 6 septembrie, cel de-al treilea hram al acestui sfânt lăcaş de cult. Credincioşii vor fi vizitaţi de Primarul Gilles Vaillancourt şi de consilierul local Jean-Jacques Beldié.

* Expoziţie la Tokyo: Galeria de Artă Ginza din Tokyo a găzduit luni, 17 august, vernisajul expoziţiei Universul sticlei, ce cuprinde obiecte de artă realizate de artista japoneză Michiko Hatada - membră a Asociaţiei de Prietenie România-Japonia, care a studiat arta sticlei decorative în ţara noastră. Expoziţia este deschisă în perioada 17-22 august.

* Documentare româneşti în Franţa: Filme de Titus Munteanu, Cornel Mihalache şi Alexandru Solomon vor fi prezentate într-o secţiune specială a Festivalului "Les états généraux du film documentaire", eveniment care se desfăşoară, până pe 22 august, în localitatea franceză Lussas.

* Cvartetul Belcea cântă pentru englezi: Renumitul Cvartet Belcea va evolua sâmbătă, 5 septembrie, la St Mary`s Church din Norfolk, Anglia, cu începere de la ora 20:00.

Citit 859 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.