Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
5 comentarii

Creşte numărul asociaţiilor de proprietari care nu mai beneficiază de apă rece din cauza datoriilor. Săptămâna trecută, Apă Canal a sistat furnizarea acestui serviciu pentru scara 4 a blocului M4A din cartierul Micro 14, la solicitarea Asociaţiei de proprietari nr. 759, nemulţumită că locatarii nu-şi plătesc utilităţile. În prezent, peste 100 de blocuri din 49 de asociaţii de proprietari nu mai beneficiază de apă potabilă.

Citit 2321 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2017 14:23

5 comentarii

 • postat de macarie banu Marți, 06 Iunie 2017 21:27 Link la comentariu
  1
  1

  Deci chiar nu stiu si ca atare intreb...deci,va rog,explicati si mie...S.C. Apa Canal cica tocmai a scumpit sau va scumpi pretul pe metrul cub la apa rece...undeva la 4 roni si ceva.Bun.Ce nu inteleg este cum se calculeaza aceasta apa rece de ajunge la Asociatia de locatari sa coste intre 20 si 30 roni metrul cub?! Multumesc!

  Raportează
 • postat de Rezist Marți, 06 Iunie 2017 20:17 Link la comentariu
  0
  1

  Pt.Je
  La Gl pretul apei este sub Buuresti.

  Raportează
 • postat de Cossy Marți, 06 Iunie 2017 18:53 Link la comentariu
  0
  1

  Consiliul concurentei ar trebui sa ne comunice ( in urma unei sesizari ) daca pretul stabilit unilateral de -Apa canal -si aprobat de " alesii nostri " este cel corect. ( bazat pe informatii corecte si actiuni de eficientizare a activitatii ).

  Cum sa devii eficient cand ti se aproba orice ?

  Batjocura la adresa noastra a cetatenilor incepe imediat dupa alegeri.
  Prost sa fii sa-i mai votezi .

  Ideea este ca noi ( cetatenii ) suntem in slujba lor ( a politicienilor de doi bani ).

  Raportează
 • postat de Ady Marți, 06 Iunie 2017 15:05 Link la comentariu
  1
  4

  Cei din jur au datorii ,s-a oprit apa calda . Bun ,umbla, debranseazate si montez boiler .Super nu mai platesc pierderi si am apa calda cand vreau. Rai platnicii continua si se sisteaza si apa rece. Ma uit la boiler degeaba. Umbla iar si trage apa rece separat. Alti bani da e bine. Rau platnicii continua obiceiul. Alti bani ,alta umblatura ,punem gaz separat ,centrala . E un pic bine. Rau platnicii tot cu acelasi obiceiuri. Se opreste apa rece pe o zona mai larga.Chiar trebuie sa ne ferim mereu de acesti hoti ,pana la urma, Trebuie sa ne tragem toti fire electrice si tevi direct din cet-uri si eneluri?

  Raportează
 • postat de Je Marți, 06 Iunie 2017 09:41 Link la comentariu
  10
  21

  Daca ar practica preturi decente la apa, macar la nivelul Bucurestiului, poate oamenii ar putea sa-si plateasca datoriile.
  Dar tu cand practici intr-un oras ca Galati, preturi la apa mai mari ca in Bucuresti, nu te astepti sa ai probleme la plata ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.