Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
6 comentarii

Parcurile ar trebui să fie locuri în care să te relaxezi şi să te plimbi liniştit, dar şi puncte de atracţie pentru cei care ne vizitează oraşul. La noi, în Galaţi, însă, ele au devenit spaţii tot mai murdare, pline de câini sau gunoaie.

Mai mulţi gălăţeni ne-au trimis sesizări legate de Parcul "Viva" şi de lacul care stă tot mai prost la capitolul "curăţenie" şi "întreţinere". "Pe lângă faptul că miroase foarte urât şi este murdar, mai trebuie să privim şi furtunurile bandajate şi legate în dorul lelii, doar pentru a sta la suprafaţă. Chiar nu putem beneficia de un parc în oraşul acesta?", ne-au transmis cititorii.

În urma sesizării, am solicitat un răspuns din partea autorităţilor. "Nemulţumirile sunt cât se poate de reale. Oamenii au dreptate. Săptămâna trecută am trimis o adresă către Primăria Galaţi, în care am solicitat repararea aeratorului. Acum căutăm o firmă specializată, care să se ocupe de curăţarea lacului. Din câte am aflat, acesta nu a fost igienizat de trei ani. Promitem să remediem situaţia în cel mai scurt timp", ne-a declarat Bogdan Ardean, director la Gospodărire Urbană.

Citit 5189 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2017 19:40

6 comentarii

 • postat de Violeta Miercuri, 16 August 2017 11:39 Link la comentariu
  0
  5

  Spuneți ca ar trebui sa fie puncte de atracție. Scrieți despre aceste puncte de atracție. Gradina cu cărți este un program de educatie nonformala al Bibliotecii "V.A.Urechia ", este la a treia ediție, se desfășoară în Gradina publică. A apărut un singur articol în 2015. De ce?

  Raportează
 • postat de sitizen Marți, 15 August 2017 18:32 Link la comentariu
  3
  6

  si totusi....pesti inca traiesc. Nu s-a ajung la gradul de polutie suficienta :)))

  Raportează
 • postat de Oras invadat de caini Marți, 15 August 2017 17:57 Link la comentariu
  3
  16

  Plin de caini e tot orasul nu numai parcurile !!!
  Din cauza ,,persoanelor cu suflet bun'' (niste oameni cu probleme psihice dealtfel) care strang cainii vagabonzi de pe unde ii gasesc si ii hranesc si le improvizeaza adaposturi prin spatiile verzi de pe langa blocuri, s-a ajuns sa nu mai putem circula prin tot orasul, nu numai prin parcuri !

  Raportează
 • postat de ulise Marți, 15 August 2017 13:23 Link la comentariu
  4
  16

  Care lac? Poate baltoaca de la Viva

  Raportează
 • postat de ? Marți, 15 August 2017 11:48 Link la comentariu
  0
  21

  Pai cine trebuia sa se ocupe de ingrijirea si pastrarea parcurilor curate, conforme si nu a facut-o atunci sa plateasca. Daca nu ingrijim si nu pastram ce avem atunci cineva ia banii degeaba nefacand nimic. Cine trebuia sa ingrijeasca acest parc?

  Raportează
 • postat de bubu Marți, 15 August 2017 10:31 Link la comentariu
  3
  21

  Alta firma, alta spaga. Avem de-a face cu externalizarea externalizarii serviciilor primariei. Primaria da la GU sa faca curat, GU da la un SRL sa faca curat, Iar SRL, ghici ce face? Da la GU pe bani grei sa faca curat. Iata cum se inchide cercul ... vicios!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.