Copil lovit de maşină pe o stradă din Galaţi

Copil lovit de maşină pe o stradă din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un băiat de 11 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină în Micro 17. Accidentul s-a petrecut pe strada Barboşi, în dreptul blocului K3. Din câte se pare, copilul ar fi ajuns în calea autoturismului la volanul căreia se afla o femeie, în tentativa de a traversa. Neregulamentar, susţin poliţiştii care au ajuns la faţa locului imediat după impact.

"Minorul în vârstă de 11 ani a fost acroşat de maşina condusă de femeia de 42 de ani în timp ce traversa strada printr-un loc nemarcat şi fără să se asigure" a precizat ag. Crina Dragu, din cadrul IPJ Galaţi. 

Unii martori la eveniment susţin însă că băiatul ar fi ţâşnit în faţa maşinii în apropierea unei tereceri de pietoni "mascată" de autoturisme parcate, care ar fi obturat vizibilitatea conducătoarei auto suficient de mult cât să nu îl observe la timp pe micul pieton. În orice caz, copilul s-a ales cu leziuni la cap şi la picioare, având nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 9113 ori Ultima modificare Joi, 17 August 2017 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.