Gală pentru premierea gălăţenilor dedicaţi comunităţii

Gală pentru premierea gălăţenilor dedicaţi comunităţii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Gălăţenii pesoane fizice, companii, ONG-uri şi instituţii care au dat dovadă de implicare în sprijinirea comunităţii locale în ultimul an vor fi recompensaţi, la finele lunii noiembrie, cu ocazia sărbătorilor oraşului, în cadrul unei gale extraordinare organizate de Fundaţia Comunitară Galaţi. Pe 28 noiembrie, în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", va avea loc ceremonia de decernare a premiilor pentru cei ce vor fi votaţi de publicul larg drept cei mai dedicaţi în dezvoltarea iniţiativelor sociale şi a proiectelor comunitare.

Aflat la prima ediţie, evenimentul doreşte să atragă atenţia asupra binelui şi recunoaşterii acestuia. "Fundaţia este scânteia care a reaprins speranţele în noi că putem schimba ceva şi ne-a mai arătat că nu suntem singuri, ci că sunt zeci, sute ca noi. Simt comunitatea mai implicată, mai doritoare de a schimba viaţa de zi cu zi a "cetăţii". De aici şi ideea evenimentului, de a recunoaşte binele", spune Cristi Marian Ochiu, director executiv al Fundaţiei Comunitare Galaţi.

Categoriile pentru care se pot face nominalizări, în perioada 4 septembrie - 9 octombrie, sunt următoarele: "Impact în comunitate", "Istoria şi cultura Galaţilor", "La început de drum", "Cu şi despre tineri", "Coordonatorul de voluntari", "Voluntarul anului", "Campanie de strângere de fonduri", "Colegul implicat", "Fundraiser profesionist sau amator", "Responsabilitate socială", "Intervenţie comunitară", "Companie implicată în comunitate".

Sunt invitate să-şi exprime aprecierea atât persoanele fizice, cât şi ONG-uri locale sau companiile gălăţene, cu menţiunea că este necesară înscrierea pe site, www.galacomunitatiigalatene.ro/, secţiunea Nominalizează.

Citit 3006 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2017 01:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.