Nicoară Mihali, suspectul care a tras în poliţişti, a fost prins

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unul dintre suspecţii în cazul utilajelor furate din străinătate, Nicoară Mihali Bandriş, care era căutat de poliţişti după a tras asupra lor, în urmă cu o săptămână, a fost prins, duminică dimineaţã, la locuinţa iubitei lui din Borşa.

Şeful Poliţiei Borşa, Vasile Şimon, a declarat că Nicoară Mihali Bandriş a fost prins în timp ce încerca să intre în casa în care locuieşte iubita sa, însărcinată în luna a cincea.

Casa era supravegheată de poliţişti, iar în momentul în care Nicoară Mihali a vrut să intre în casă a fost prins şi încătuşat de forţele de ordine.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Borşa, urmând ca apoi să se stabilească unde se va continua ancheta.

Pe numele bărbatului există un mandat de arestare pentru 30 de zile, emis în lipsă de Tribunalul Maramureş.

Nicoară Mihali Bandriş, din Borşa, dat în urmărire generală, a tras, în seara de 4 septembrie, mai multe focuri de armă într-o maşină a Poliţiei care îl urmărea, reuşind să scape pentru a doua oară, după ce în urmă cu mai bine de o lună el a lovit o maşină a Poliţiei cu un autovehicul de teren, reuşind să fugă în pofida faptului că poliţiştii au tras focuri de armă împotriva lui.

Nicoară Mihali era înarmat când a fost prins

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Maramureş, Voichiţa Zehan, a declarat că, în momentul în care a fost prins, Nicoară Mihali Bandriş era înarmat, având un pistol, şi se afla într-una din casele în care locuieşte iubita sa, Lavinia.

Potrivit sursei citate, tânărul va fi prezentat, duminică, instanţei, pentru confirmarea mandatului de arestare. La acuzaţiile iniţiale, se adaugă cea de deţinere ilegală a unei arme.

Tatăl lui Nicoară Mihali, Gheorghe, a declarat că nu a ştiut nimic despre prinderea fiului său, că nu a fost anunţat şi că el a revenit acasă, duminică dimineaţă, după ce şi-a căutat fiul prin munţi, pentru a-l convinge să se predea.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.