Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Primul restaurant din România sub semnul proiectului “Roman’s by Cătălin Scărlătescu” va fi inaugurat joi, 16 noiembrie 2017 în incinta Galaţi Shopping City. Binecunoscutul Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi reputaţi chefi din gastronomia românească. Este recunoscută exigenţa sa în jurizarea unor concursuri culinare televizate, dar si implicarea sa în proiecte culinare de marcă. Chef Cătălin Scărlătescu va fi autorul preparatelor din noile meniuri pe care lanţul de restaurante Roman’s by Cătălin Scărlătescu le propune gălăţenilor. Se vor putea degusta aici preparate de tipul celebrilor burgeri, coastele, dar şi celebrul ciolan în bere. Toţi cei ce vor dori să încerce mâncarea pe care o propune în acest proiect renumitul şef, vor avea parte de multe alte surprize culinare, realizate după conceptul alimentaţiei sănătoase şi, în acelaşi timp, gustoase.

Restaurantul “Roman’s by Cătălin Scărlătescu” dîn incinta Galaţi Shopping City este primul dintr-o serie care va fi continuată în perioada următoare cu alte deschideri, în diferite oraşe din ţară.

Advertorial

Citit 9090 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Noiembrie 2017 11:38

1 comentariu

  • postat de Marius Miercuri, 15 Noiembrie 2017 18:20 86.124.202.*** Link la comentariu
    1
    2

    Intrebarea este celebrul ciolanul in bere ca mancare sanatoasa pe care-l propune renumitul chef sau sef (depinde in ce fraza citesti), este in bere blonda sau neagra?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.