DONEAZĂ o jucărie şi fă un copil fericit!

DONEAZĂ o jucărie şi fă un copil fericit!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţenii au ocazia să fie Moş Nicolae, fără să scoată din buzunar niciun bănuţ. Cu toţii avem în casă jucării rămase din perioada în care eram copii, jucării care ne-au înveselit, de care ne leagă amintiri şi printre care ne-am petrecut zile în şir. Prin umare, decât să adune praful pe un raft sau să stea aruncate nebăgate în seamă, aceste jucării ar putea ajunge la nişte copii care doar visează la păpuşi, pluşuri sau maşinuţe.

Ce poate fi mai frumos decât să aduci bucuria pe chipurile celor mici şi să îi vezi fericiţi? Aceasta a fost şi întrebarea din spatele campaniei "Teddy for Kids", organizată de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG). Coordonatoarea proiectului este studenta Daniela Mihalcia, care poate oferi detalii la numărul de telefon 0784.107.978.

Până pe 5 decembrie, în Ajun de Moş Nicolae, gălăţenii care vor să doneze jucării sunt aşteptaţi în Campusul "Al. I. Cuza", Căminul H, la camera 227.

Darurile vor ajunge la copiii din 12 familii defavorizate, din satul Şiviţa. Până în prezent s-au strâns peste 150 de jucării.

Jucăriile care s-au prăfuit trebuie pregătite pentru a fi dăruite. Ele pot fi splălate cu uşurinţă, chiar şi cele din pluş. Gospodinele spun că pluşurile pot fi spălate la maşină, cu condiţia să le puneţi înainte într-o faţă de pernă, pentru a nu se scămoşa.

Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi este singura organizaţie studenţească recunoscută la nivelul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos". A fost înfiinţată pe 26 iunie 2009, din dorinţa studenţilor medicinişti şi farmacişti gălăţeni de a fi reprezentaţi atât pe plan local, cât şi naţional şi internaţional.

Citit 8244 ori Ultima modificare Luni, 13 Noiembrie 2017 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.