Trasee deviate. Transurb anunţă abia astăzi ceea ce ar fi trebuit să comunice încă de ieri
Foto: Marius Negri

Trasee deviate. Transurb anunţă abia astăzi ceea ce ar fi trebuit să comunice încă de ieri
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Reprezentanţii Transurb au comunicat, în urmă cu puţin timp, ce trasee de autobuz sunt deviate, astăzi, din cauza lucrărilor din Bariera Traian, care au dat peste cap traficul de pe mai multe străzi importante ale oraşului.

Dorim să vă anunţăm că, din cauza lucrărilor de reparaţie a carosabilului din Bariera Traian, astăzi, 17.11.2017, se va circula deviat dupa cum urmează :
Traseul 35 va circula pe ruta: Piaţa Centrală – strada Traian – strada Prundului – strada Lozoveni – strada Ştefan cel Mare – strada Traian – Metro. La întoarcere se va respecta acelaşi itinerariu. Călătorii din staţia Bariera Traian sunt direionaţi de către un reprezentant al societăţii noastre în vederea urcării în mijloacele de transport care deservesc traseul nr. 35, pe strada Lozoveni, lângă benzinărie, staţie temporară pentru traseul 35 până la finalizarea lucrărilor de reparaţie.
Traseul 12 circulă pe ruta : Piaţa Centrală – strada Coşbuc – strada Ştefan cel Mare – strada Traian – Metro . La întoarcere se va circula pe aceeaşi rută.
Traseul 17, cu plecare din Cartier Dimitrie Cantemir, va circula pe strada Coşbuc – strada Ştefan cel Mare – strada Traian – Metro. Returul se va desfăşura în aceleaşi condiţii.

Mijloacele de transport care străbat zona Bariera Traian circulă cu dificultate din cauza ambuteiajelor create pe străzile Traian, Coşbuc şi Lozoveni.

Traseele 18, 27 şi 28 circulă conform itinerariului obişnuit”, au transmis reprezentanţii Transurb.

 

Citit 3645 ori Ultima modificare Vineri, 17 Noiembrie 2017 21:49

1 comentariu

 • postat de Antonescu Iuliana
  Vineri, 17 Noiembrie 2017 13:24
  5.13.166.***
  Nici nu a aveau de unde sa știe... au fost deviate de organele de poliție... dar ce știți voi... can- can și iar can-can ..
  2
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.