Stand-up cu Anisia şi Serghei

Stand-up cu Anisia şi Serghei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică, 19 noiembrie, de la ora 19,00, Anisia Gafton, câştigătoarea Premiului de Originalitate în cadrul emisiunii "Românii au talent", şi Serghei, un alt tânăr comediant din Iaşi, vin să facă spectacol la Galaţi. Evenimentul va avea loc în incinta restaurantului Teatris, în apropierea Parcului Eminescu. Preţul unui bilet este de 35 de lei.

Cunoscută pentru participarea la "Românii au talent" şi pentru glumele pe seama juriului, Anisia este şi câştigătoarea Festivalului de Satiră şi Umor de la Târgu Mureş, din 2013, precum şi a multor altor concursuri locale. Primul contact cu "stand-up"-ul l-a avut la grădiniţă, când educatoarea o punea să spună "Capra cu trei iezi". În şcoala generală, a făcut şi dansuri, dar a avut un accident şi a fost nevoită să renunţe. S-a înscris la Facultatea de Informatică, dar după trei ani de studiu s-a reorientat către teatru. A câştigat mai multe concursuri de teatru în ţară. A făcut un an şi jumătate la Facultatea de Teatru "George Enescu", Iaşi. S-a apucat de stand-up comedy în momentul în care, la un festival, a aflat ca piesa în care juca a fost suspendată.

Show-ul de la Galaţi face parte din turneul naţional al Anisiei şi al lui Serghei. Aceştia vor mai stârni hohote de râs la Bucureşti, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Focşani, Lugoj, Arad, Reşita şi Timişoara.

Citit 2731 ori Ultima modificare Joi, 16 Noiembrie 2017 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.