Artizanii cifrelor

Artizanii cifrelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O profesie care implică multă responsabilitate individuală şi, până la un punct, multă singurătate, meseria de contabil autorizat şi expert contabil nu le oferă celor care o practică prea multe ocazii să se întâlnească şi să schimbe impresii, să discute aspecte noi cu care se întâlnesc din ce în ce mai des în practică.

Poate tocmai de aceea, Ziua Naţională a Contabilului Român, sărbătorită ieri şi la Galaţi, a fost un prilej pentru ca profesioniştii în ale cifrelor din judeţul nostru să se întâlnească, să facă împreună un altfel de bilanţ, pe cel al anului care a trecut de la aniversarea din 2008, să se bucure de realizările personale şi profesionale.

În sala de conferinţe a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, contabilii gălăţeni au fost întâmpinaţi de Ecaterina Necşulescu, preşedinta Filialei Galaţi a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România, care i-a felicitat atât în nume personal, cât şi în calitatea sa de membru al Consiliului Superior al CECCAR, al cărui mesaj l-a citit. N-au lipsit de la întâlnire reprezentanţii administraţiei publice locale, şefii instituţiilor descentralizate, colaboratori apropiaţi ai Corpului din bănci şi societăţi comerciale gălăţene şi, evident, presa.

Tuturor, Ecaterina Necşulescu le-a mulţumit pentru interesul arătat evenimentului şi pentru sprijinul constant acordat profesioniştilor contabili de-a lungul timpului. Au urmat câteva prezentări profesionale, vizând rolul contabilului în dezvoltarea economică a societăţii, dar mai ales a sectorului IMM-urilor, motorul economiei europene, după care, pentru sărbătoriţi, a venit momentul de socializare şi relaxare pe care-l aşteptau cu toţii.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm sănătate, situaţii financiare limpezi precum cristalul şi realizări profesionale pe măsura efortului pe care-l depun, fiecare, în această perioadă nu tocmai strălucită prin care trece economia românească.

Citit 1039 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.