Hormonul stresului ar putea fi monitorizat cu un smartwatch

Hormonul stresului ar putea fi monitorizat cu un smartwatch
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Corpul uman răspunde la stres, de la cel cotidian până la cel extrem, producând hormonul stresului, care se numește în mod oficial cortizol. O echipă de cercetare de la UCLA a dezvoltat un dispozitiv care ar putea fi un pas major înainte: să se monitorizeze nivelurile de cortizol găsite în transpirație. Cu alte cuvinte, hormonul stresului ar putea fi monitorizat prin intermediul unui ceas inteligent.

Alte știri scurte:

* Compania Kaspersky lansează un joc video care poate fi jucat și la serviciu. Este vorba despre un joc de securitate cibernetică, intitulat [Dis]connected. Aventura interactivă este o explorare a rutinei zilnice a unei persoane în viitorul apropiat, care caută să mențină un echilibru sănătos între muncă și viață și să aibă succes atât în carieră, cât și în relațiile sociale.

* YouTube va putea bloca distribuirea clipurilor video, dacă algoritmii AI suspectează o calitate îndoielnică, pe subiecte sensibile, sau de-a dreptul abuzive. YouTube nu va elimina în mod direct clipurile etichetate drept „borderline” în sensul că, deși acestea nu încalcă în mod explicit regulile de postare trasate de Google, ar putea fi considerate ofensatoare de anumite categorii de persoane. În schimb, administratorii YouTube vor face tot posibilul pentru ca postările respective să fie văzute de cât mai puține persoane, împiedicând afișarea acestora ca și sugestii de vizionare în Feed-ul de conținut, respectiv, blocând cu totul folosirea opțiunii Share. Astfel, conținutul suspect va mai putea fi descoperit doar la accesarea directă a canalului YouTube asociat, sau cu ajutorul link-urilor directe, eventual, distribuite prin intermediul altor platforme sociale, de mesagerie.

* O treime din paginile de phishing încetează să existe după o singură zi, ceea ce face ca primele ore din viața unei pagini să fie cele mai periculoase pentru utilizatori.

* Posesorii de telefoane Pixel vor putea folosi toate aplicațiile de Android, pe PC.

Citit 10607 ori Ultima modificare Duminică, 27 Februarie 2022 01:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.