Imagini cu următorul ceas Samsung, publicate înainte de lansare

Imagini cu următorul ceas Samsung, publicate înainte de lansare
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Deja celebră pentru faptul că nu poate sau nu vrea să păzească bine secretul viitoarelor sale produse, compania coreeană Samsung îşi poate vedea deja online viitorul model de smartwatch, prezentat din toate unghiurile. Watch5, următoarea serie de smartwatch-uri pe care Samsung o va lansa, a apărut într-un set amplu de creaţii 3D şi poate fi văzută în cele mai mici detalii în randările tridimensionale publicate de 91Mobiles, scrie adevarul.ro. Imaginile arată un ceas cu cadran rotund, elegant, deşi destul de gros. Pe o margine există două butoane, probabil unul pentru exerciţii şi unul pentru celelalte funcţii.

Împreună cu imaginile, au apărut şi informaţii noi. Se pare că vor exista două modele în această serie, vârful de gamă urmând a fi Galaxy Watch5 Pro, ce va fi vândut cu şi fără LTE. Watch5 va oferi două cadrane de dimensiuni diferite, fiecare având opţiunea de a fi sau nu dotate cu LTE, şi va fi comercializat în mai multe variante coloristice. Ambele modele vor rula wearOS 3.5, peste care Samsung va pune o temă proprie. Nu se ştie dacă producătorul coreean va adăuga şi funcţionalităţi în plus, pe lângă cele oferite de sistemul de operare produs de Google.

Noua serie de smartwatch-uri Samsung este aşteptată a fi prezentată în cadrul unui eveniment Unpacked, ce urmează să fie anunţat de producătorul coreean pentru luna august.

Citit 29867 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iulie 2022 08:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.