Anttitude se lansează la spectacolul ”Prietenii Vieţii libere”

Anttitude se lansează la spectacolul ”Prietenii Vieţii libere”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ema Ciubotaru, Florina Bardaş, Delia Apostolache, Andra Harabagiu şi Nicoleta Roman sunt cinci fete cu atitudine, care consideră dansul lor ca fiind anti-stres şi anti-orice-e-urât-pe-lumea-aceasta. Este felul prin care şi-au propus, cu paşi mici sau mai mari, dar mereu pe ritmul muzicii, să schimbe în bine lumea din jurul lor. Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, şi-au spus Anttitude.

"În formula aceasta este prima dată când dansăm în public. Putem spune că ne facem debutul la spectacolul <Vieţii libere>, deşi noi lucrăm împreună de mai bine de trei ani. Însă formaţia dinainte a fost mai numeroasă şi era greu să ne sincronizăm la repetiţii. Aşa că am rămas un nucleu de fete care şi-au dorit să facă treabă bună împreună. Ne prinde foarte bine ieşirea aceasta la public, pentru că, peste două săptămâni, avem concurs la Tg. Mureş", povesteşte Ema, fondatoarea trupei. 

Plină de energie şi pasiune pentru dans, Ema se împarte între Bucureşti, unde este studentă la Informatică, la Universitatea Româno-Americană, şi Galaţi, unde are cursuri de dans la Casa de Cultură a Studenţilor şi repetiţii cu trupa. "Nu e deloc uşor ca, după o săptămână de cursuri, să pleci sâmbăta, cu trenul de 6,30, din Bucureşti, la Galaţi. La 12,00 sunt la Casa de Cultură, unde am două ore cursuri şi alte două ore antrenament cu fetele. Cum suntem şi în pregătiri pentru concurs, duminica ne antrenăm de la 8,00 la 16,00. Uneori şi eu mă întreb cum mai rezist. Dar fac totul pentru dans!", explică ea.

Pe celelalte fete le-a cunoscut tot în cadrul cursurilor organizate de ea. Cu alte cuvinte, le-a şcolit, a mers cu ele în festivalul şi concursuri, a obţinut premii individuale, dar acum speră să reediteze performanţele şi cu grupul. 

Florina Bardaş este şi ea studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice la Galaţi, iar celelalte trei sunt încă eleve: Delia Apostilache la Liceul de Arte, iar Andra Harabagiu şi Nicoleta Roman la Liceul "Sf. Maria". 

"Cel mai important este că am reuşit să facem o conexiune puternică. Avem multe visuri şi multe planuri. Sigur se va auzi de noi", mai spune fondatoarea trupei Anttitude.

Miercuri, 11 decembrie, de la ora 18,00, vă aşteptăm pe voi, toţi prietenii "Vieţii libere" să ne bucurăm împreună. Alături de Anttitude, pe scenă vor urca Unity Squad, Maria Magdalena Dănăilă, Mad Grooves, Florin Ristei&Freestay şi Proconsul.

CITEȘTE mai multe din Ocolul ziarului în 30 de ani

 

Citit 1852 ori Ultima modificare Joi, 12 Decembrie 2019 12:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.