Spectacol cu intrarea liberă şi tombolă cu premii

Spectacol cu intrarea liberă şi tombolă cu premii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Viaţa liberă" a ales să-şi sărbătorească cei 30 de ani de existenţă alături de cei care dau sens muncii jurnaliştilor de aici, gălăţenii. Prin urmare, toţi cititorii noştri dornici să petreacă o seară ca între prieteni, la gura sobei, în aşteptarea sărbătorilor, sunt aşteptaţi miercuri, 11 decembrie, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor. 

Ne vom bucura împreună de muzică şi dans cu Proconsul, Florin Ristei&Freestay, Maria Magdalena Dănăilă, Mad Grooves, Among the Filters, Unity Squad şi Anttitude. Aşa cum am mai menţionat, intrarea la spectacol va fi liberă. Fiecare spectator va primi la intrare un bilet cu un număr, acelaşi număr fiind introdus într-o urnă din care, pe parcursul spectacolului, se va face extragerea câştigătorilor zecilor de premii. După începerea spectacolului, nu vor mai fi introduse bilete în urnă. 

Darurile nu vor ajunge la cei care rămân acasă, prin urmare vă aşteptăm la Sala Sporturilor! 

Premiul cel mare va fi un lingou de aur de la Romero, dar, pe lângă acesta, sunt puse în joc zeci de vouchere: 30 de abonamente pe trei luni la "Viaţa liberă", 20 de vouchere a câte 100 de lei de la Saltempo, 30 de premii în valoare de 370 de lei fiecare de la UNIDENT (care includ consultaţie multidisciplinară, investigaţie VelscopeVx şi radiografie panoramică), 10 abonamente pentru o lună la fitness la EliteGym, cinci vouchere de câte 100 lei servicii la Clinica InterBeauty (tratamente estetică corporală, facială, epilare definitivă cu laser), două schimbări de look la Salonul Iuly & Miha, 15 vouchere pentru platouri cu prăjituri de la Cofetăria Vera (valabile în decembrie şi ianuarie), un voucher cu cinci şedinţe de terapie Veda şi alte cinci vouchere cu câte două şedinţe, toate la Art Therapy. Evenimentul dedicat prietenilor "Vieţii libere", cititorii, realizat cu artişti prieteni ai ziarului, nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat şi prietenii-sponsori: Criomec, Citadina, Staer, Galtour-Dunărea, Grande Gloria, Arabesque, Lemacons, Centrul de Consultanţă şi Studii Europene, Romero, SF Tex și Invictus.

Mulțumim și sponsorilor UVSAR și ALFARO Security pentru asistență medicală și servicii de securitate.

CITEȘTE ȘI: Ocolul ziarului în 30 de ani

 

Citit 1588 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 14:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.