Florin Ristei cântă astăzi pentru "Prietenii Vieţii libere". ”Promit o oră de muzică bună, cu mesaje puternice!”

Florin Ristei cântă astăzi pentru "Prietenii Vieţii libere". ”Promit o oră de muzică bună, cu mesaje puternice!”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Florin Ristei va cânta astăzi, din nou, "acasă", adică în oraşul în care s-a născut şi a copilărit, oraşul în care a găsit inspiraţie pentru primele sale melodii de succes, cu care s-a lansat.

Cum în ultima vreme este foarte ocupat cu o mulţime de proiecte la Bucureşti, momentele în care îl vedem pe scenă aici sunt destul de rare, prin urmare nu rataţi ocazia de a vă umple de energie la recitalul pe care îl va susţine astăzi în cadrul concertului aniversar "Prietenii Vieţii libere", care va începe la ora 18,00, la Sala Sporturilor. 

Pe Florin Ristei îl ştim de pe vremea când avea 13 ani şi cânta cu trupa Amici melodia "Dana", piesă arhicunoscută, care a intrat la vremea respectivă în toate topurile. În 2006 a prezentat emisiunea de tinere talente „Numai cu acordul minorilor” la TVR. Tot el a fost prezentatorul emisiunilor Fantastic Show şi "Prietenii de la 11", difuzată pe Antena 1, pentru aceasta din urmă primind în 2017 „Premiul pentru cea mai distractivă şi educativă emisiune” şi "Premiul pentru cel mai bun cuplu de prezentatori”, alături de Diana Munteanu. În prezent cântă cu trupa Freestay, pe care a fondat-o în anul 2012 şi cu care va veni şi la Galaţi.

Este câştigătorul concursului de talente X Factor în 2013 şi a participat mai multe sezoane la rând la "Te cunosc de undeva".

Ce mai pune la cale Florin Ristei?

"Tocmai m-am întors din cea mai tare experienţă de până acum, Asia Express, unde am făcut echipă cu fratele meu, Daniel. Aşa că, din februarie, ne uităm împreună la emisiune. Pe partea muzicală, înainte să plec în Asia la filmări, am lansat o piesă care se numeşte "Eşti" şi care e o bucăţică din sufletul meu. Zilele acestea vom lansa un cântec, un soi de colind, uşor atipic. Se numeşte "Nu doar de Crăciun" şi este un îndemn de a face fapte bune şi de "a fi mai bun" nu numai cu o ocazie, nu doar într-o lună, pentru că sunt oameni care au nevoie chiar şi doar de un gând bun, în orice zi", spune Florin Ristei, care vine cu drag la invitaţia lansată de "Viaţa liberă" de a cânta pentru gălăţenii săi la concertul aniversar.

"În Viaţa liberă, am avut, cu siguranţă, primele articole, când eram foarte mic, aşa că vă mulţumesc, acum, când sunt mai mare. Acum, într-o lume a internetului şi online-ului, presa scrisă e probabil una dintre singurele în care mai poţi avea încredere, e mai ferită de politic şi de fake news, aşa că vă doresc ani mulţi!", mai spune Florin Ristei, care le promite gălăţenilor "o oră de muzică bună, cu mesaje puternice şi cinci băieţi care iubesc muzica".

CITEȘTE din Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 2232 ori Ultima modificare Marți, 17 Decembrie 2019 14:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.