MONDEN. Cum a fost nunta cu botez a gălățencei Andreea Ignat (FOTO)

MONDEN. Cum a fost nunta cu botez a gălățencei Andreea Ignat (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

La finele lunii aprilie, Andreea Ignat și alesul inimii ei au spus „Da” în fața lui Dumnezeu în aceeași zi în care fiul lor, Ștefan Nicolas, a fost creștinat. Andreea a acceptat să ne povestească despre acest dublu eveniment, de la care nu putea lipsi cea de-a doua familie, Estrada Studio.

- În septembrie anul trecut o inimioară bătea în tandem cu inima artistei Andreea Ignat, pe inelarul căreia strălucea un superb inel. Iată că a trecut timpul! Suntem în mai, iar inimioara poartă acum un nume, Ştefan Nicolas. Cum este pentru Andreea Ignat să fie artist profesionist, instructor artistic, mamă şi soţie în acelaşi timp? Câte ore ar trebui să aibă o zi pentru a avea timp de toate? Ce primează şi ce a trecut pe plan secund? Şi cum e bebe Nicolas?

- Da, așa este, parcă ieri era septembrie, dar timpul a zburat și uite că am ajuns în mai, când deja Ștefan Nicolas a împlinit cinci luni. Revenind la întrebare, îmbinarea între viața de mamă și activitatea de artist este minunată, căci, deși poate părea un clișeu, să fii mamă e foarte frumos, mai ales când ai un ”pui” activ și vesel, iar viața artistică ți-aduce liniștea și completează frumosul din viața ta.

Pe de altă parte, există și o parte mai puțin frumoasă... lupta cu timpul, care pentru mine în acest nou context este principala provocare. Mi-aș dori să se fi inventat ziua de 30 de ore, căci poate așa aș fi avut timp să realizez tot ce-mi propun zilnic. Cum cred că este și normal, primează micuțul meu, dar încerc să nu-mi neglijez cea de-a doua familie, artiștii de la Estrada Studio, astfel că, după doar câteva luni în care m-am recuperat după naștere, am revenit în forță în sala de antrenament și la clasa de canto, pentru că avem numeroase competiții naționale și internaționale care așteaptă să le câștigăm premiile.

Bebe Ștefănuț, așa cum îmi place să-i zic, e o dulceață de copil, un bebeluș foarte iubăreț, zâmbitor și activ, care pare că și-a însușit porecla de Bebe Es(estrada), pentru că îi place muzica și deja participă în calitate de susținător la acțiunile artiștilor pe care-i îndrum.

- În ultima vreme, nunta împletită cu botezul a devenit deja tradiție. De ce aţi ales să organizaţi un asemenea dublu eveniment, când a avut loc şi cum l-aţi descrie? Care au fost cele mai frumoase momente ale petrecerii?

- În ziua de azi, să organizezi un astfel de eveniment necesită foarte multe resurse, atât financiare, cât mai ales de timp, fapt pentru care cred că realizarea unui dublu eveniment este cea mai fericită alegere din toate punctele de vedere, plus că va deveni cu siguranță ceva de neuitat. De neuitat a fost și evenimentul nostru, când am celebrat atât cununia religioasă, cât și botezul micuțului Ștefan Nicolas, o zi fericită pentru toți cei implicați, care s-a finalizat cu o petrecere pe cinste, la care invitații de la mic la mare au dansat, s-au distrat și s-au bucurat alături de noi. Nu pot evidenția un moment anume, poate artificiile, poate prezentarea tortului, poate momentele artiștilor Estrada, poate momentul ursitoarelor, au fost multe clipe frumoase și intens trăite de noi, protagoniștii, dar pentru mine memorabil a fost când la un anumit moment pe ringul de dans se aflau aproape toți invitații, care dansau pe ritmurile formației care a întreținut cu brio atmosfera.

- Ce piesă aţi ales pentru dansul mirilor, cine a fost coregraful şi cât de complicată a fost coregrafia pentru mire? A necesitat multe repetiţii?

- Da, bună întrebare. Coregraf a fost însăși mireasa - cine altcineva ar fi putut fi? - m-aș fi simțit vinovată dacă nu îmi puneam amprenta pe coregrafia propriei nunți. Pentru piesa de deschidere am ales Feli – „Promit”, nu aș putea să zic concret de ce, am ascultat-o la radio recent și mi-a rămas în minte, iar pentru coregrafia propriu-zisă avea tot pachetul muzical necesar, iar ca să adaug, nu presupunea un efort foarte mare din partea mirelui. Coregrafia în sine a fost complexă și a beneficiat de suportul balerinelor de la Estrada, fapt pentru care au fost necesare repetiții intense, dar totul a ieșit foarte-foarte bine, la coregrafie luând parte și bebe Ștefănuț.

- Ca artist profesionist şi instructor artistic oferiţi bucurie şi surprize nu doar la evenimente publice, ci şi la cele private. De această dată cum a fost surprinsă mireasa Andreea Ignat? Dar Ştefan Nicolas? Dar invitaţii la eveniment?

- Pentru că a fost un eveniment personal, la care m-am implicat și dedicat sută la sută, nu pot spune că am fost surprinsă de ceva anume, totuși cred că cea mai frumoasa surpriză a fost faptul că toți invitații s-au distrat ca în vremurile bune, cuvântul de bază fiind buna dispoziție pe care am simțit-o din plin. Totuși, m-am preocupat să surprind invitații și cred că am reușit, cel mai îndrăgit moment fiind dansul ”Bebelușilor Estrada”, un moment artistic nou, pe care l-am pregătit intens pentru noul sezon de petreceri și pe care l-am inaugurat la petrecerea lui Ștefan Nicolas.

- Urmează luna de miere sau sezon artistic şi competiţional?

- Momentan, nu mă pot gândi la luna de miere, sezonul competițional deja a început, fapt pentru care ne pregătim zilnic, de dimineață până seara, pentru a onora - așa cum ne place să spunem - renumele orașului Galați și al clubului pe care-l reprezentăm prin clasarea pe prima treaptă a podiumului, așa cum i-am obișnuit pe gălățeni. În paralel, ne pregătim intens pentru evenimentele artistice care nu contenesc să apară - de la nunți, botezuri, zile de naștere până la zilele localităților sau activități similare - artiștii Estrada Studio și Andreea Ignat sunt prezenți peste tot.

- Ce planuri are Andreea Ignat pentru 2023?

- Acum, că am scăpat complet de pandemie și de restricțiile ei, sunt implicată în numeroase activități, dar încerc, în primul rând, să reiau proiectele abandonate în 2021, printre cele mai importante situându-se concursul internațional de dans ”Galatz Fest Dance”, care la ediția din 2019 a avut o audiență extraordinară, respectiv, lansarea unei noi piese la care lucrez de ceva timp. Totodată, pregătim intens evenimentul aniversar Estrada Studio, prin care marcăm 14 ani de activitate.

Citit 12015 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 09:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.