Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
4 comentarii

Un individ de 49 de ani, violator dovedit şi condamnat la puşcărie pentru infracţiuni contra vieţii sexuale, a ajuns din nou în spatele gratiilor, după ce şi-a siluit propria mamă. Bărbatul, din localitatea Izvoarele, a comis teribila faptă săptămâna trecută, victimă fiindu-i mama în vârstă de 75 de ani. Septuagenara nu a putut ţine ascunsă o asemenea ruşine şi i-a mărturisit totul unei nepoate, care a anunţat imediat poliţia. Oamenii legii au aflat din gura femeii drama trăită cu câteva ore mai devreme, iar în urma examinării medico-legale au stabilit că aceasta a fost agresată sexual. Cel indicat ca vinovat, fiul eliberat din puşcărie, unde ajunsese tot pentru viol, a fost reţinut pe loc de procurori. E a fost arestat mai apoi în baza deciziei judecătorilor care au hotărât să stea după gratii următoarele 30 de zile.  
Citit 3394 ori Ultima modificare Vineri, 08 Decembrie 2017 14:12

4 comentarii

 • postat de dragu Miercuri, 06 Decembrie 2017 13:09 78.96.81.*** Link la comentariu
  1
  0

  in special pe monstrul justitiei ,Tudorel Toader, care a considerat ca acsti nemernici trebuie eliberati mult mai devrme,in conditiile in care acestministru bolnav psihic nu a avut in vedere ca omamam cu copil de doar 1 an face puscarie, privativa de libertate, pentru cateva lemne dintr un gard.

  Raportează
 • postat de Moartea pe uliţă Marți, 05 Decembrie 2017 08:42 92.86.51.*** Link la comentariu
  0
  0

  ... pacat de stire ca are potential, transmite antren, dar din nefericire, fara catren ... stiharul -nostru- din urbe, responsabil si care a inregistrat la OSIM contextul literar, e ocupat pana peste cap ... voteaza pe banda legi de care nu-si bate capul sa le inteleaga, dar in schimb, compenseaza, adica ne promoveaza, sa-i multumim ... in barter ca a fost votat, stim bine de ce anume, e unic, numai el declama cu har - de la tribuna Parlamentului - despre Raluca Turcan!

  Raportează
 • postat de atamanu Marți, 05 Decembrie 2017 07:58 5.13.218.*** Link la comentariu
  1
  6

  ...Mai bine viola guvernul penal al romaniei drept multumire ca l-au eliberat din puscarie...Oricum, nu-l arestati inca. Lasati-l mai intai sa participe la " marele miting " de sustinere al PSD-ului....

  Raportează
 • postat de bula Marți, 05 Decembrie 2017 07:38 82.137.14.*** Link la comentariu
  1
  5

  Sa ii multumeasca lui ciordache si tudorel toader, ca au eliberat gunoaiele societatiiiiiiiiiiii.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.