Hoţi de păsări, opriţi de jandarmi

Hoţi de păsări, opriţi de jandarmi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Doi adolescenţi, puşi pe jefuit coteţele tecucenilor, au ajuns pe mâna poliţiei după ce au fost interceptaţi, în toiul acţiunii, de un echipaj de jandarmi. Hoţii, veniţi de la Nicoreşti să facă rost de găini pe care să le vândă, au fost dibuiţi, în timp ce săreau gardul unei gospodării, de către echipajul de intervenţie, solicitat să intervină la o tentativă de furt, la o adresă de pe strada Dimitrie Cantemir din municipiu. În drum spre locaţia indicată, militarii i-au observat pe cei doi tineri şi i-au reţinut, asupra unuia dintre ei, un băiat de 14 ani, găsind şi un sac pregătit, evident, pentru pradă. Intuind că sesizarea către care se îndreptau ar putea avea legătură cu minorii care le ieşiseră în drum, jandarmii l-au luat pe cel de 14 ani cu ei.

"Tânărul a însoţit echipajul de Jandarmerie până la adresa apelantului, unde a fost recunoscut de către acesta ca fiind unul dintre cei doi observaţi în curtea vecinei. A reieşit faptul că tânărul, împreună cu un prieten s-au deplasat în municipiul Tecuci cu intenţia de a sustrage păsări de curte, pe care ulterior intenţionau să le vândă şi să facă rost de bani", explică slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Cum în curtea bătrânei de 78 de ani nu au găsit nicio pasăre, cei doi s-ar fi îndreptat spre o altă adresă, unde nu au mai ajuns. Au poposit în schimb la poliţie, unde li s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt şi violare de domiciliu.

Citit 1600 ori Ultima modificare Marți, 09 Ianuarie 2018 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.