Gălățeancă păcălită prin METODA ACCIDENTUL

Gălățeancă păcălită prin METODA ACCIDENTUL
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O gălăţeancă în vârstă de 70 de ani a picat în plasa unui individ în vârstă de 19 ani şi i-a dat toţi banii din casă în urma unui apel telefonic prin care era anunţată că o rudă fusese implicată într-un accident grav.

Iniţial femeia a crezut tot ce i-a spus necunoscutul de la capătul firului şi, mai târziu, când la uşa ei a apărut un tânăr în vârstă de 19 ani, i-a dat 1.000 de lei. Abia după aceea a realizat că fusese păcălită şi a sunat la poliţie. Din fericire, apelul a fost suficient de prompt încât oamenii legii să îl prindă pe individ nu departe de locuinţa femeii.

"Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru audiere, fiind reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat magistraţilor care au dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru o durată de 30 de zile", precizează cms. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cauză, se fac cercetări pentru a-i depista pe complicii tânărului şi pentru a se stabili dacă aceştia se mai fac vinovaţi şi de alte fapte de acest gen.

Citit 3418 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.