Recidivist violent, acuzat de CRIMĂ

Recidivist violent, acuzat de CRIMĂ

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
5 comentarii

Năravul din fire nu are lecuire. Un recidivist cu state vechi în mânuirea cuţitului, care i-au adus în trecut ani grei de puşcărie pentru fapte cu violenţă, a ajuns din nou după gratii, identificat fiind ca autor al unei crime.

Tragedia s-a petrecut zilele trecute, la Tuluceşti, comuna din care este Costel Mârza (37 ani). Recent eliberat din puşcărie, bărbatul a avut o altercaţie cu un tânăr din sat, în vârstă de 24 de ani. Conflictul a degenerat rapid şi Mârza, obişnuit să poarte cuţit şi să îl şi folosească, l-a atacat pe adversarul mai tânăr. O singură lovitură a fost suficientă ca să îi provoace victimei o hemoragie puternică, care i-a adus sfârşitul.

"Din probele administrate până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat că inculpatul Mârza Costel a înjunghiat cu un cuţit în zona abdomenului o victimă în vârstă de 24 ani, producându-i acesteia insuficienţă acută cardio circulatorie prin hemoragie internă şi externă masivă, consecutiv unei plăgi înţepat-tăiate penetrante în cavitatea abdominală cu interesare renală şi a vaselor sanguine, care au condus la decesul acestuia", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Mârza a fost reţinut imediat şi dus în faţa instanţei, care a dispus arestarea sa pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faptă care i-ar putea aduce până la 20 de ani de închisoare. Suspectul riscă pedeapsa maximă, mai ales în condiţiile în care, la începutul acestui an, a fost eliberat condiţionat din puşcărie, după ce fusese condamnat, în 2011, la 9 ani şi 6 luni închisoare pentru trei tâlhării în care folosise arma lui preferată, cuţitul. Mai mult, în 2004 mai bifase o condamnare dată de Tribunalul Galaţi, tot pentru o faptă cu violenţă, care îl trimisese câţiva ani după gratii, de unde ieşise de asemenea, graţie liberării condiţionate.

Citit 6696 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 00:43

5 comentarii

 • postat de Nu mai rezist Luni, 16 Aprilie 2018 06:22 90.95.50.*** Link la comentariu
  0
  7

  Asta e consecința actualelor legi ale justiției (care nu trebuie schimbate!).

  Raportează
 • postat de aLEX Sâmbătă, 14 Aprilie 2018 10:17 5.13.163.*** Link la comentariu
  0
  9

  Traim si VOM TRAI in epoca criminalilor. Criminalii de orice natura au si VOR AVEA puterea in Romania.

  Raportează
 • postat de Dima Alina Vineri, 13 Aprilie 2018 12:12 188.24.233.*** Link la comentariu
  0
  21

  Deci in 2004 a beneficiat de eliberare conditionata,iar in 2011 a comis-o iar.Normal ar fi fost ca la a doua condamnare sa nu mai beneficieze de eliberare conditionata!!!!!!!!!!Super judecatori avem.Sa ne traiasca!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Iancu Jianul Vineri, 13 Aprilie 2018 09:08 5.13.205.*** Link la comentariu
  0
  37

  Traiasca judecatorii implicati! De ce nu afisati si numele lor cu foto... sa stim si noi criminalii morali ale faptelor!???
  Supravietuim intr-o tara in care institutiile si angajatii nostri ai poporului din banii nostril ne omora efectiv, violeaza si fura indirect si direct semenii... SI NIMENI NU LE FACE NIMIC!

  Cred ca acest popor sufera de hipnoza sau prostie colectiva!
  Aici s-ar potrivi un Hitler... nu vreau sa scape nimeni din cei vinovati!

  Raportează
 • postat de Inu Vineri, 13 Aprilie 2018 05:24 5.13.179.*** Link la comentariu
  0
  40

  Acesti indivizi nu ar trebui sa benificieze de eliberare conditionata niciodata

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.