Răzbunare sângeroasă la Fârţăneşti

Răzbunare sângeroasă la Fârţăneşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri au ajuns după gratii, iar un al treilea este cercetat în libertate în urma unui conflict violent care a avut loc la Fârţăneşti, în noaptea de 21 spre 22 mai. Răfuiala pe care cei trei, cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani, au avut-o cu un consătean de 22 de ani, a escaladat în urma unui conflict verbal. Dorind să se răzbune pe inamicul mai tânăr, cei trei ar fi dat buzna peste el, în casă, în toiul nopţii şi l-ar fi zdrobit în bătaie cu pumnii şi picioarele.

"Din cercetări a reieşit că cei trei bărbaţi ar fi pătruns fără drept în locuinţa victimei, distrugând uşile de acces, după care ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele, provocându-i mai multe leziuni. Cei trei agresori au fost reţinuţi de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Doi dintre agresori au fost trimişi după gratii pentru 30 de zile, iar un al treilea este cercetat în libertate pentru lovire, violare  de domiciliu şi distrugere. 

Citit 1314 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2018 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.