Zeci de arbori, retezaţi ilegal

Zeci de arbori, retezaţi ilegal

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Trei persoane din Smulţi sunt acuzate de furt de material lemnos, după ce au fost prinse defrişând o pădure a Ocolului Silvic Griviţa. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 17 şi 59 de ani, au fost depistaţi pe fondul forestier de poliţiştii din Rădeşti, în timp ce curăţau arborii despre care exista bănuiala că fuseseră tăiaţi ilegal. Oamenii legii au numărat 61 de salcâmi, urmând ca împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Griviţa să stabilească prejudiciul. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos.

Citit 1010 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 16:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro