Amor ocazional, finalizat cu bătaie şi jaf de 1.500 de euro

Amor ocazional, finalizat cu bătaie şi jaf de 1.500 de euro
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un tânăr de 20 de ani din Vârlezi a trecut prin coşmarul vieţii lui după ce a vrut să îşi ofere o noapte de aventuri erotice la Galaţi. Venit la oraş, tânărul a cunoscut o tânără cu câţiva ani mai mică şi dorind să petreacă ceva mai mult timp împreună, a dat curs invitaţiei fetei, care l-a dus în toiul nopţii într-un apartament din centru, la un bloc de pe strada Roşiori. Perspectivele roz-bombon s-au transformat brusc în cea mai neagră realitate, în momentul în care în locuinţă a dat năvală un bărbat care, fără prea multe explicaţii şi întrebări, l-a luat la bătaie pe tânăr, lovindu-l peste faţă şi ameninţându-l cu un cuţit.

"Atracţia" centrală pentru intrus a fost însă portofelul amorezului de ocazie, din care a extras nu mai puţin de 1.500 de euro. În timp ce atacatorul îşi număra prada, tânărul a reuşit să fugă din apartament şi să sune la poliţie.

"În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele bănuite că ar fi comis fapta, un bărbat de 30 ani şi o tânără de 17 ani, care sunt cercetaţi pentru infracţiunea de tâlhărie, respectiv, complicitate la tâlhărie. Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvât al IPJ Galaţi.

Tânărul păţit şi-a recuperat banii furaţi şi, de-acum, se va gândi de şapte ori înainte să "strângă" rapid relaţiile cu domnişoare picate la ceas de seară.

Citit 7496 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Decembrie 2018 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.