Contrabandist deghizat în pasager

Contrabandist deghizat în pasager

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un bărbat de 30 de ani, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a primit o amendă usturătoare, de opt ori mai mare decât valoarea tutunului pe care a încercat să îl introducă, ilegal, în România. Cantitatea de 2.400 de ţigări a fost descoperită de poliţiştii de frontieră de la Oancea în speteaza scaunului pe care stătea tânărul, pasager într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova. Valoarea celor 140 de pachete a fost estimată la 658 de lei. Ţigările au fost confiscate, iar pasagerul a fost amendat cu 5.000 de lei.

Citit 2082 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Februarie 2019 18:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro