Şoferii din judeţ lasă greu paharul din mână

Şoferii din judeţ lasă greu paharul din mână
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Trei conducători auto, dintre care unul fără permis, au fost depistaţi în decurs de numai câteva ore, de echipajele de poliţie, în stare de ebrietate.

Primul a fost tras pe dreapta la Schela, pe DJ 251K. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, consumase alcool înainte de a se urca la volan, valoarea indicată de etilotest fiind de 0,41 grame la mie în aerul expirat.

Cu aceeaşi problemă avea să se confrunte, câteva ore mai târziu, un lieştean de 50 de ani, a cărui maşină a fost oprită pe raza comunei. Şoferul avea o alcoolemie în aer de 0,60 la mie. Ambii şoferi au ajuns la spital pentru probe biologice şi sunt cercetaţi penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cel mai grav a păţit-o însă un mătcaş de 21 de ani, care avut curajul să se urce la volan într-o stare de ebrietate şi mai avansată, dar şi fără permis de conducere. În aceste condiţii, a plecat la Tecuci, unde a fost oprit, în trafic, de poliţiştii care au constatat lipsa permisului şi prezenţa unei alcoolemii de 0,77 la mie. Tânărul s-a ales cu el cu dosar penal.

Citit 1839 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2019 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.