Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un gălăţean în vârstă de 47 de ani, şofer deţinător de permis pentru nu mai puţin de şase categorii, s-a trezit în situaţia de a fi cercetat penal pentru că s-a urcat la volanul unui ansamblu de vehicule pe care, legal, nu avea dreptul să le conducă! Bărbatul, aflat la volanul unui microbuz cu remorcă, a fost oprit pentru un control de rutină în zona localităţii Băleni, la intersecţia DN 26D cu DJ 253.

Poliţiştii de frontieră i-au solicitat documentele şi au constatat că acesta avea dreptul că conducă numeroase tipuri de vehicule, pe permis având bifate categoriile AM, B1, B, D1, D și Tb. Numai că, aveau să susţină organele de control, conform legii, pentru microbuzul cu remorcă ataşată îi era necesară categoria E, pe care bărbatul nu o avea înscrisă în carnet. Din acest motiv, şoferul care s-a crezut destul de experimentat şi îndreptăţit chiar să conducă respectivul vehicul, s-a ales cu un dosar penal pentru conducere a unui vehicul cu un permis necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Citit 2826 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 17:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro