Consilier acuzat de asalt asupra unui consătean

Consilier acuzat de asalt asupra unui consătean
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un scandal finalizat la spital şi mai apoi la poliţie a avut loc duminică seară, în comuna Bălăşeşti, victimă fiind Nicuşor Constantinescu, un localnic de 47 de ani. Bărbatul susţine că a fost atacat în propria casă de un consătean, consilier local, în urma unei discuţii telefonice mai aprinse.

"Eu am lucrat la el, la Toma Jan, i-am mai făcut câte ceva, dar nu am vrut să mă mai duc, că nu plătea. Lăsasem nişte scule la el, printre care şi o drujbă şi duminică i-am zis să mi-o aducă. Ne-am luat la ceartă, a zis şi el, am zis şi eu. După vreo jumătate de oră, a venit cu băieţii lui la mine la poartă, cu bâte. Au dat buzna în curte şi mai apoi în casă, peste mine şi soţia mea. Au spart uşi, geamuri, au aruncat cu ce au apucat. Eu am fost tăiat la o mână şi lovit în barbă, cu o cheie, ceva. Când a reuşit soţia să sune la 112, au plecat", susţine Nicuşor Constantinescu. Bărbatul, care în altercaţie s-a ales cu o rană la braţul stâng, a fost luat cu salvarea şi dus la spitalul din Tg. Bujor, unde a primit îngrijiri medicale. "Mi-au pus câteva copci şi vreau să mă duc şi la Medicină Legală, să scot certificat, ca să fac plângere", a adăugat bărbatul. Poliţiştii au ajuns şi ei la locul incidentului şi au constatat că locuinţa bărbatului fusese vandalizată.

"În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, violare de domiciliu şi loviri şi alte violenţe şi se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs incidentul", a precizat cms-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Vizat de ancheta poliţiei, consilierul acuzat de agresiune ne-a spus că cele sesizate nu sunt adevărate. "Nu s-a întâmplat nimic duminică între mine şi Constantinescu Nicuşor. Nu am fost la el acasă. Nu am nicio treabă cu el, drujba mi-a dat-o să tai nişte lemne, nu i-o ţine nimeni cu forţa", ne-a spus luni Toma Jan, consilierul local pe care l-am contactat telefonic.

Citit 3799 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.