Scandal cu focuri de armă, în Ţiglina I

Scandal cu focuri de armă, în Ţiglina I
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O altercaţie între mai multe persoane s-a soldat cu intervenţia în forţă a poliţiei şi cu două dosare penale. S-a întâmplat în noaptea de marţi spre miercuri, când liniştea gălăţenilor care locuiesc în blocul A3 din Ţiglina I a fost grav tulburată de un scandal izbucnit în plină stradă, între două grupuri de tineri. Unul dintre locatari a sunat la 112, mai multe echipaje de poliţie de la Secţia 2 sosind la faţa locului.

Agenţii nu au mai găsit însă nici urmă de scandalagiu, descoperind, în schimb, urmele recentului conflict. "Sesizarea conform căreia participanţii la conflict ar fi tras un foc de armă s-a confirmat, în sensul că poliţiştii au descoperit în apropierea blocului A3 un autoturism în interiorul căruia se aflau mai multe cartuşe. Sub maşină a fost găsit un tub de cartuş recent tras, iar în apropiere, o armă neletală, cu care se presupune că s-a executat focul", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvât al IPJ Galaţi.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul maşinii, un tânăr de 29 de ani, care s-a dovedit a fi şi posesorul armei găsite. Acesta nu deţinea autorizaţie, însă nu el trăsese focul de intimidare, ci un prieten de-al său, un tânăr de 22 de ani, din Galaţi. "Audiat, acesta  a declarat că a folosit arma ca să se apere, pe el şi prietenul lui", a adăugat reprezentantul Poliţiei Galaţi.

Ambii tineri s-au ales cu dosar penal, unul pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar celălalt, pentru uz de armă fără drept.

Citit 8183 ori Ultima modificare Luni, 12 August 2019 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.