Trei amorezi şi-au exportat iubitele pentru plăceri plătite

Trei amorezi şi-au exportat iubitele pentru plăceri plătite
Cine iubeşte şi lasă, riscă zece ani pedeapsă
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Trafic de carne vie împletit cu false poveşti de amor la Tg. Bujor, care se dovedeşte, încă o dată, o zonă cu potenţial ridicat pentru piaţa plăcerilor contra cost. Trei localnici care în ultimii şapte ani au racolat zece tinere pentru a le obliga să se prostitueze au fost reţinuţi zilele trecute sub acuzaţia de proxenetism în state din vestul Europei. 

2012 este anul în care se prespune că trei indivizi cu vârste cuprinse între 26 şi 38 de ani, din Tg. Bujor, ar fi început să opereze pe piaţa traficanţilor de carne vine, dând iama printre tinerele fără prea mult rost în viaţă şi dispuse să îşi pună speranţele în poveşti de iubire presărate cu promisiuni de bani şi trai fără griji. Nu mai puţin de zece femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au căzut în mrejele celor trei "iubăreţi", care, prin ceea ce autorităţile judiciare numesc metoda "Loverboy", le convingeau, pe rând, că vor relaţii serioase cu ele. Atât de serioase încât, la un moment dat, tinerele erau îndrumate "la muncă" pentru prosperitatea "casei". Rând pe rând, susţin poliţiştii care zilele trecute au descins la Tg. Bujor, fetele au ajuns în Italia, Spania, Belgia, Austria, sau Elveţia, unde datele problemei se schimbau. Acolo aflau că, de fapt, munca era una care presupunea să îşi vândă trupurile, pe bani care ulterior ajungeau la "iubiţii" lor. 

"În străinătate, cei trei bărbaţi, printr-un comportament agresiv, le-ar fi determinat pe cele zece tinere să practice prostituţia în beneficiul lor, prejudiciul creeat fiind de aproximativ 80.000 de euro. Cu ocazia a şase percheziţii efectuate la Tg. Bujor, au fost găsite şi ridicate un autoturism de lux, despre care există date că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni, precum şi suma de 1.450 euro", explică cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Iubăreţii au fost reţinuţi în urma percheziţiilor domiciliare, ei urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru proxenetism. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei riscă până la zece ani închisoare.

Citit 5488 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 00:44

4 comentarii

 • postat de Marcel Tandru
  Joi, 22 August 2019 13:56
  5.13.249.***
  "prejudiciul creeat fiind de aproximativ 80.000 de euro"
  Poate ne explica doamna Gabriela cine a suferit acest prejudiciu. Aia de au platit pentru serviciile domnisoarelor, domnisoarele ca n-au mai ajuns banii la ele, statul pentru ca nu le-a trimis el la "munca cinstita" sau este prejudiciul creat statului prin educarea si asigurarea serviciilor de sanatate a scursurilor implicate in aceste fapte?
  2
  4
  Raportează
 • postat de Sabrina
  Joi, 22 August 2019 10:48
  82.137.11.***
  Pai unde sa muncească??
  Și pe câți lei tramvai??? Băieții deștepți au inchis in Galați 28 de fabrici conform planului de reorganizare CAPITALISTĂ A ECONOMIEI DE CUMETRIE OLTENEASCĂ AȘA CA ASTA ESTE CAUZA DESTRĂMĂRI SOCIETĂȚII
  CINSTE LOR CINSTE CAPITALIȘTILOR
  3
  17
  Raportează
 • postat de Ion
  Joi, 22 August 2019 06:44
  109.166.132.***
  Eu nu inteleg cum functioneaza metoda asta "loverboy". Oamenii n-ar trebui sa fie chiar atat de prosti ....
  2
  17
  Raportează
 • postat de Cupidon
  Joi, 22 August 2019 05:51
  108.245.201.***
  Unde nu-i cap vai de intre-picioare .
  1
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.