A tăiat, ilegal, un copac

A tăiat, ilegal, un copac

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului au constatat că numitul I.G.B. a tăiat un arbore poziţionat pe spaţiul verde aferent unui imobil, de pe strada Armata Poporului. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul nu deţinea autorizaţie, încălcând astfel prevederile Legii 24/2007. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în în valoare 1.000 de lei.

Citit 1502 ori Ultima modificare Duminică, 01 Septembrie 2019 02:22

2 comentarii

 • postat de Cryss Sâmbătă, 31 August 2019 14:05 86.124.205.*** Link la comentariu
  0
  5

  Ar fi prea frumos și ești din comun, dacă s-ar aplică aceleași amenzi de 1000 lei ptr ficare copac taieat, și celor care defrişează pădurile României fără autorizație, păi da.....Nu se poate fiindcă acolo se vorbește de adevarata "Mafie a padurilor"

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Sâmbătă, 31 August 2019 13:09 95.76.3.*** Link la comentariu
  0
  5

  Vaiii, da cine,bre, o fost asa di distept, auzi, bre, sa prinda pi un amarat co taiet un arbuste, ca, gata, si scufunda Galatul, dar aceeia bre, cari o taiet copacul ala di piste 100 di ani di la Eminescu, di ci nu-l sanctionezi, bre?

  Pai in cazul ista trebuie o politie di amendat politie, pi acela,care, da bre, sa zic, e rau, nu trebuia si tai un amarat di arnuste, dar cand tai un secular, si, in tot orasul ista cat o padure, asta nu-i misto la misiria lor di kasketari, neavand nicio masura, ci daca unu fura un ou si mane Galatiul, tot o pisica!

  Vorba lui Itic si Strul, la frontiera!

  Bre, cini io pus pi aistia in politie, ca eu din gainar ma fac marinar, si nu ma dau pi iei!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro