Violenţa repetată l-a trimis după gratii

Violenţa repetată l-a trimis după gratii

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un localnic în vârstă de 36 de ani, din Nămoloasa, a ajuns în arest, după ce judecătorii i-au interzis să se apropie de familie şi casă, din cauză că era foarte violent. Soţia sa a fost cea care, în luna iunie, l-a reclamat pentru abuzuri repetate, cerând protecţie din partea statului, motiv pentru care judecătorii au emis pe numele său un ordin de protecţie prin care i se interzicea să se apropie de familie şi de casă la mai puţin de 200 de metri. Cu ordinul în vigoare şi aflat sub anchetă penală pentru violenţă în familie, bărbatul nu a ţinut cont de restricţii şi a mers din nou, cu scandal, la domiciliul de care nu avea voie să se apropie. Soţia a cerut din nou ajutorul poliţiei, oamenii legii reţinându-l pe bărbat. Acesta a fost din nou dus în faţa judecătorilor de la Lieşti, care au decis să emită pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru încălcarea ordinului de protecţie, pentru 30 de zile. El a fost dus, sub escortă, în arestul IPJ Galaţi.

Citit 2353 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2019 00:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro