Scandal cu focuri de armă, în plină stradă

Scandal cu focuri de armă, în plină stradă
Anchetă, după un conflict între clanuri
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O altercaţie deosebit de violentă, care ar fi putut avea repercusiuni extrem de grave, a avut loc între două clanuri de romi, zilele trecute, într-o zonă centrală a oraşului.

Conflictul izbucnit între membrii găştilor, în apropiere de casa unuia dintre ei, s-a produs la o oră de vârf. Individul la domiciliul căruia s-a petrecut altercaţia, undeva pe strada Basarabiei, ar fi scos un pistol cu care a tras trei focuri de armă în aer, pentru a-şi speria adversarii. Gloanţele s-au oprit, din fericire, în gardul unei case din apropiere şi în peretele unui imobil. Nicio persoană nu a fost rănită, focurile de armă ratând şi maşinile aflate în număr mare pe stradă la acea oră.

Bărbatul care a tras focurile de armă, se pare cu un pistol letal, cu muniţie de război, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. El a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, însă instanţa a decis că poate sta în arest la domiciliu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au contestat măsura, Tribunalul Galaţi, pe rolul căruia ajunsese ieri, la judecată, cererea de contestare, amânând pronunţarea pentru data de 10 decembrie.

Până atunci, poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a strânge probe. Potrivit surselor din cadrul anchetei, în ciuda faptului că locuinţa unde a avut loc altercaţia a fost percheziţionată, arma de foc nu ar fi fost găsită.

Citit 5791 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Decembrie 2019 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.