Doi poliţişti de frontieră sunt anchetaţi pentru contrabandă
Foto: Arhiva ”Viața liberă”

Doi poliţişti de frontieră sunt anchetaţi pentru contrabandă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Doi poliţişti de frontieră de la sectorul Oancea au fost luaţi în vizor de anchetatori într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Astfel, marţi dimineaţă, 17 decembrie 2019, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au efectuat 3 din cele 13 percheziţii domiciliare realizate în cadrul dosarului penal, Totodată, oamenii legii au pus în aplicare şi opt mandate de aducere.

Conform unui comunicat de presă al DGA Galaţi, cele trei percheziţii au vizat adresele de domiciliu a celor doi agenţi de poliţie de frontieră, precum şi biroul acestora din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea.

„În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe sume de bani, precum şi bunuri ce se presupune a fi provenite din săvârşirea infracţiunii de contrabandă (în principal, produse accizabile – ţigări)”, se arată în comunicat.

Activitatea a fost desfăşurată cu sprijinul tehnic al D.O.S. – S.O.S. Galaţi, beneficiind totodată de sprijinul lucrătorilor din cadrul I.P.J. Galaţi – Serviciul de Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic.

Citit 7204 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.