Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un comerciant de parfumuri "de firmă" la preţ de chilipir, care îşi face veacul prin parcarea unui hipermarket şi atrage clienţii centrului comercial cu alternative mai "convenabile" decât cele din magazine, s-a ales cu o amendă deloc de neglijat după ce un bărbat l-a reclamat pentru fraudă. Omul dăduse curs ofertei vânzătoruluui care l-a abordat în parcare şi a  cumpărat un parfum, numai că şi-a dat repede seama că a plătit pentru pielea ursului din pădure. S-a dus glonţ la o patrulă de jandarmi aflată în zonă şi l-a pârât pe comerciantul, găsit de altfel la datorie, printre maşini. Individul, un tânăr de 31 de ani, era un cunoscut al jandarmilor sub aspectul deselor amenzi cu care s-a ales tocmai datorită preocupărilor neortodoxe. Întrebat şi de această dată dacă marfa cu ştaif pe etichetă avea documente de provenienţă, tânărul a negat şi a primit în schimb o amendă de 1.000 de lei pentru comerţ cu bunuri a căror proveniență nu este dovedită. 


Citit 1104 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 17:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro