Scandal terminat la secţia de poliţie

Scandal terminat la secţia de poliţie

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un violent conflict verbal între doi foşti concubini s-a finalizat cu intervenţia în forţă a jandarmilor. S-a întâmplat la miezul nopţii de luni spre marţi, într-un apartament de pe raza Secţiei 3 Poliţie, unde locuieşte o femeie care a vrut să pună capăt relaţiei cu un bărbat agresiv şi abuziv. Pentru a se apăra de el, gălăţeanca obţinuse chiar şi un ordin de protecţie, în ultima zi a anului trecut, numai că fostul concubin, în vârstă de 43 de ani, nu a dat curs interdicţiilor care îi impuneau să nu se apropie la mai puţin de o sută de metri de fosta iubită şi de domiciliul acesteia. În consecinţă, a mers la ea acasă şi, beat fiind, a pornit un scandal din care femeia nu a văzut altă ieşire decât apelarea la forţele de ordine. Echipajul de jandarmi trimis să rezolve problema l-a găsit la faţa locului pe bărbatul recalcitrant şi, constatând că acesta încălcase vădit ordinul judecătoresc, l-a luat pe sus şi l-a dus la poliţie. Acolo i-a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecţie, pedeapsa pe care o va primi urmând să o execute după gratii.

Citit 1443 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 18:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro