Se înmulţesc hoţii de maşini fără permis

Se înmulţesc hoţii de maşini fără permis
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Doi gălăţeni au fost prinşi în trafic, în decurs de numai câteva ore, la volanul unor maşini pe care le furaseră şi pe care le conduceau deşi nu aveau permis.

Primul dovedit a fost un adolescent de 17 ani, din Galaţi, tras pe dreapta la Iveşti. Tânărul se afla la volanul unei maşini despre care agenţii din comună aveau informaţii că fusese semnalată ca furată din Tecuci. Luat la întrebări, adolescentul a recunoscut că nu are permis de conducere, dar a încercat să îndulcească cumva felul în care a intrat în posesia maşinii, declarând că a împrumutat-o. Scuza nu a stat în picioare, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Cu aceleaşi probleme se confuntă şi un alt gălăţean, mult mai matur, dar cu apucături asemănătoare. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost depistat pe DN 25, la Şendreni, conducând o maşină care nu era a lui. Verificările făcute de poliţişti după ce şoferul nu a putut prezenta documentele autoturismului au scos la iveală că vehiculul figura ca fiind furat. Mai mult, omul nu a putut prezenta nici permisul, pentru că nu deţinea aşa ceva. El riscă acum până la cinci ani de închisoare.

Citit 2385 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2020 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.