Un puşti fără permis a rupt un gard

Un puşti fără permis a rupt un gard

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Un adolescent de 17 ani din Piscu s-a asigurat de un dosar penal după ce a avut năstruşnica idee să se urce la volanul unei maşini. Fără a avea permis de conducere, a pornit la plimbare prin sat, în plină zi. Nu a putut însă struni maşina şi  a ieşit de pe carosabil, oprindu-se direct în gardul unui consătean, avariindu-l. Speriat de posibilele consecinţe, a coborât de la volanul maşinii căreia îi provocase stricăciuni, avariindu-i roata şi oglinda din partea stângă, şi a fugit, Proprietarul gardului pus la pământ nu a stat însă pe gânduri şi a anunţat poliţia. Oamenii legii au dat de urma tânărului, în privinţa căruia au stabilit un adevăr de netăgăduit: condusese maşina fără permis, ceea ce i-a atras un dosar penal care l-ar putea costa o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 1 şi 5 ani. 

Citit 1313 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 20:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro