Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O gălăţeancă a trecut prin momente extrem de neplăcute în timp ce aştepta un tren care să o ducă de la Bereşti la Cavadineşti. S-a întâmplat luni după-amiază, în gara din Bereşti, unde femeia aştepta trenul personal Galaţi-Bârlad. În timp ce stătea pe o bancă de pe peron, de ea s-ar fi apropiat un tânăr necunoscut. Nu cu intenţii bune, aşa cum avea să afle şi să declare mai târziu poliţiştilor cărora le-a cerut ajutorul. După un schimb scurt de replici, tânărul a pus mâna pe geanta femeii, aflată pe bancă, şi a rupt-o la fugă, sub ochii câtorva persoane aflate şi ele pe peronul Gării. Unul dintre martori a fugit după el, dar nu a mai reuşit să găsească decât poşeta, pe care o aruncase în părculeţul de lângă staţia CFR. Toate erau la locul lor, mai puţin banii, 400 de lei. 
"Poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că, în timp ce se afla in incinta Gării din Bereşti, unei femei i-a fost furată poşeta de un tânăr necunoscut, cu care a discutat iniţial. Acesta i-ar fi luat geanta din care ar fi sustras o sumă de bani. În cauză a fost întocmit un dosar pentru furt", ne-a confirmat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 836 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 19:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro