Notarii publici își continuă activitatea

Notarii publici își continuă activitatea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Notarii publici din Camera Galaţi, ca de altfel toţi notarii din România, își continuă activitatea și în perioada următoare, garantând siguranța circuitului juridic civil, se precizează într-un comunicat remis redacției. Fiind un serviciu de utilitate publică, activitatea notarială va fi asigurată în continuare, în condiţii igienico-sanitare, folosind proceduri de interacţiune cu publicul adaptate actualului context epidemiologic.

Gălățenii care au de soluţionat probleme notariale, pe care le apreciază ca având un caracter de urgenţă, sunt rugați să se informeze în legătură cu programul birourilor notariale şi condiţiile de lucru stabilite sunând la numărul de telefon al Camerei Notarilor Publici Galaţi - 0236 470 205, de luni până vineri, între orele 8,00-16,00.

Comunicatul citat mai precizează că, din totalul de 2.482 de notari publici în funcție care își desfășoară activitatea în cadrul birourilor notariale, șase birouri își suspendaseră activitatea din cauze obiective: câte unul din București și Brașov, câte două din Oradea și Iași.

Citit 2411 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2020 19:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.