Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Un adolescent de 17 ani din Galați a ajuns în custodia poliției după ce și-a oferit câteva ore de distracție periculoasă și absolut ilegală. Tânărul a fost capturat miercuri, 8 aprilie, după ce, într-o noapte de la mijlocul lunii trecute, ar fi furat o mașină parcată pe strada Brăilei.

A profitat de faptul că portierele nu erau asigurate și, mai mult, cheile fuseseră lăsate în cotiera dintre banchete. Nestingherit, adolescentul s-a plimbat prin tot orașul, după care abandonat mașina pe o stradă din Mazepa. Aproape o lună le-a trebuit polițiștilor să-i dea de urmă, după ce au studiat imaginile de pe mai multe camere de supraveghere pentru a-l identifica.

Minorul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de furt în scop de folosință și conducere fără permis, urmând a fi prezentat magistraților cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

Citit 3814 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:46

1 comentariu

  • postat de Maria Vineri, 10 Aprilie 2020 15:09 159.140.252.*** Link la comentariu
    4
    5

    Tare de tot ! sa lucrezi o luna ca sa prinzi un pustan care a "furat" o masina pentru cateva ore .... si cand te gandesti cat fura alesii nostri , insa ei fura de tot, nu mai aduc inapoi ..., si nu e nimeni in politie sa investigheze, caci, vezi Doamne , sant ocupati cu late dosare mai importante

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.